PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

04
Desembre
2015

La regidora de Cultura participa en unes jornades culturals organitzades per la Diputació

Montserrat Chacon, regidora de Cultura de Sabadell, va participar, el dijous 3 de desembre, en les jornades Interacció15, organitzades per la Diputació de Barcelona.interaccio Concretament va intervenir en la taula que tractava el paper de la creació i els creadors en la gestió cultural, al costat de Francesc Serés, Mireia Sallarès i José Ramon Ubieto.

Categories: Activitats culturals, Cultura i esport

04
Desembre
2015

El torneig Topbàsquet Ciutat de Sabadell aplega aquest cap de setmana prop de 700 joves jugadors de bàsquet d’arreu de Catalunya i l’Estat

Prop de 700 participants, entre jugadors i tècnics, prendran part els dies 5, 6 i 7 de desembre en el 7è Torneig Topbàsquet Ciutat de Sabadell, que tindrà lloc als pavellonstopbasquet15 de la ciutat, organitzat pel Club Esportiu Escola Pia Sabadell. L’esdeveniment compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell i la Federació Catalana de Bàsquet.

Categories: Cultura i esport, Esports

03
Desembre
2015

Sabadell activa un dispositiu especial de mobilitat al Centre per Nadal

Coincidint amb la campanya de Nadal, l’Ajuntament activa un dispositiu especial de mobilitat al centre de la ciutat entre el 5 de desembre i el 10 de gener. D’aquesta autobusmanera es vol facilitar l’accés dels vianants a aquesta zona, on es concentren activitats nadalenques i un gran nombre de comerços.

 

Categories: Transport Públic, Mobilitat i transport

03
Desembre
2015

La nova pista de patinatge ecològica estarà en funcionament fins al 10 de gener al passeig de la Plaça Major

El passeig de la Plaça Major acull un any més la pista de patinatge, que entrarà en funcionament demà divendres i romandrà oberta durant tot el període de festes, fins al diumenge 10 de gener. La instal·lació té la particularitat de no utilitzar gel, sinó un material sintètic idoni per al patinatge i que, a més, permet reduir considerablement el consum energètic.

 

Categories: Cultura i esport

02
Desembre
2015

L’Ajuntament de Sabadell comença el treball d'elaboració de les Cartes de Serveis

Es tracta d’una primera acció del compromís de transparència entre l'administració pública i la ciutadania

cartaserveis

El Casal Pere Quart ha acollit avui la primera de les tres sessions de treball del taller d’elaboració de Cartes de Serveis, una nova eina que l’Ajuntament de Sabadell vol posar en funcionament en el marc de la llei de transparència, d’accés a la informació pública i bon govern i que estableix que l’administració ha de garantir la bona qualitat dels serveis públics que es presten.
 

Categories: Ajuntament, Transparència

<<  672 673 674 675 676 [677678 679 680 681  >>