PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

26
abril
2016

Sabadell i Terrassa treballaran conjuntament per la defensa i dinamització del comerç urbà

Els municipis de Sabadell i Terrassa impulsaran, conjuntament amb el Consell Comarcal, una taula de treball que redefineixi el model comercial del Vallès Occidental, per tal de fer front a l’amenaça per al comerç urbà que suposa la proliferació dels usos comercials fora de la trama urbana.

 

Categories: Comerç, Economia i treball

25
abril
2016

L’Ajuntament de Sabadell promou un congrés per analitzar i debatre reptes i dilemes sobre el soroll

Coincidint amb el Dia Internacional de Conscienciació sobre el Soroll, que se celebra l’últim dimecres del mes d’abril, Sabadell acollirà aquest any eI I Congrés d’Acústica de Catalunya, acusti.cat. Es farà a la Fira de Sabadell els 28 i 29 d’abril, organitzat per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament de Sabadell, el Laboratori d’Enginyeria Acústica i Mecànica de la Universitat Politècnica de Catalunya i l’Associació Catalana de Consultors Acústics.

 

Categories: Ajuntament, Salut

25
abril
2016

Govern i fiscal especial de Delictes d’Odi i Discriminació analitzen els darrers episodis de violència feixista

Govern i fiscal especial de Delictes d’Odi i Discriminació analitzen els darrers episodis de violència feixista

L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, i el fiscal especial de Delictes d’Odi i Discriminació, Miguel Ángel Aguilar, han analitzat els darrers episodis de violència feixista ocorreguts a la ciutat, en el transcurs d’una reunió celebrada el passat divendres 22 d’abril, per estudiar la situació actual i conèixer com actuar de forma més eficaç davant de propers casos.

 

Categories: Economia i treball, Ordenances Fiscals

23
abril
2016

L’Ajuntament de Sabadell convoca un minut de silenci per a aquesta tarda com a gest de condemna per la mort d’un veí, presumptament, a mans de la seva parella

El consistori rebutja enèrgicament aquest episodi de violència i qualsevol tipus de dominació d’unes persones per sobre de les altres


L’Ajuntament de Sabadell vol condemnar enèrgicament l’homicidi d’aquest matí, d’un veí de Sabadell, presumptament a mans del seu company sentimental i vol manifestar el rebuig davant de qualsevol forma de violència, sigui de caràcter patriarcal, masclista, domèstica, sexual, familiar o tota aquella de caràcter discriminatori o d’intolerància.

Categories: Ajuntament

22
abril
2016

Sabadell va rebre ahir el Premi Catalunya Territori Enric Lluch per l’Estudi previ del Pla Especial de camins

Sabadell va rebre ahir el Premi Catalunya Territori Enric Lluch per l’Estudi previ del Pla Especial de camins

La Societat Catalana d’Ordenació del Territori (SCOT), filial de l’Institut d’Estudis Catalans, va lliurar ahir el Premi Catalunya Territori Enric Lluch 2015 a un projecte sabadellenc. Es tracta de l’Estudi previ del Pla Especial de camins de Sabadell, presentat per l’Ajuntament i elaborat per l’equip tècnic dirigit per l’arquitecte municipal Pere Vidal, que va recollir el premi.

 

Categories: Ajuntament, Parc Agrari, Sostenibilitat, Urbanisme i Habitatge

<<  661 662 663 664 665 [666667 668 669 670  >>