PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

27
abril
2016

L’Escola Illa aposta per la col·laboració amb altres centres per afavorir el treball transversal i la qualitat educativa

Com altres anys, l’Escola Illa ha col·laborat aquest curs 2015-2016 amb altres centres educatius, en tant que centre de referència d’ensenyaments artístics. La col·laboració ha tingut com a objectiu afavorir la transversalitat i les sinergies entre els centres, així com poder oferir línies formatives amb continuïtat als diversos nivells educatius, des de la primària fins als cicles de grau superior. Tot plegat amb la voluntat de posar a l’abast propostes educatives de qualitat a la ciutat i a l’entorn més immediat.

 

Categories: Educació, Salut

27
abril
2016

L’Institut Ribot i Serra celebra divendres la cloenda del seu 25è aniversari

El Casal Cívic Rogelio Soto  celebrarà aquest divendres, 29 de maig, la cloenda del programa de commemoració pel 25è aniversari del centre educatiu. L’acte començarà a les 5 de la tarda i comptarà amb la presència, entre altres representants institucionals, del tinent d’alcalde d’Acció Social i Cultura i regidor d’Educació, Joan Berlanga.

Durant la trobada s’han previst diverses actuacions, així com la projecció d’un vídeo representatiu de la història de l’Institut, testimonis d’antics professors i professores i estudiants, diversos reconeixements a persones o col·lectius vinculats amb el centre i la lectura d’un Manifest pel futur fet per l’alumnat.

Amb motiu dels 25 anys, l’Institut Ribot i Serra ha organitzat durant el curs diferents activitats de commemoració. Un programa que ha comptat amb la participació i implicació de tota la comunitat educativa del centre.

Informació

 

 

Categories: Educació

27
abril
2016

Segona Jornada participativa del Pla Estratègic d’Acció Social

La trobada serà clau per a la definició de les prioritats dins les politiques de ciutat en l'àmbit de l'Acció Social

 

Dins el procés d’elaboració del Pla Estratègic d’Acció Social (PEAS), iniciat al mes de gener, la Regidoria d’Acció Social ha organitzat per aquest dissabte 30 d’abril la segona Jornada participativa. La trobada, de Síntesi del Diagnòstic Social de Sabadell, vol aprofundir en els factors que generen desigualtat per tal de poder prioritzar aquelles accions que administració, entitats i moviments socials haurien de treballar conjuntamentamb l’objectiu de lluitar contra l’exclusió. La jornada es celebrarà durant el matí al centre cívic Creu Alta-Cal Balsach i és oberta a totes aquelles persones implicades en entitats i moviments socials de la ciutat. Assistiran a la trobada l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez; el tinent d’alcalde d’Acció Social i Cultura, Joan Berlanga i el regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez. Així mateix ha confirmat l’assistència la Consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa.

 

Categories: Drets Civils i Gènere

26
abril
2016

Una nova Ordenança sobre tinença responsable aprofundirà en el concepte de Benestar Animal

Una nova Ordenança sobre tinença responsable aprofundirà en el concepte de Benestar Animal

L’actual Ordenança municipal sobre tinença d’animals es reformularà de manera integral, amb l’objectiu d’aprofundir en tot allò que implica el Benestar Animal. Diverses entitats i persones que a títol individual treballen en aquest àmbit estan col∙laborant en la redacció d’una proposta de primer esborrany que servirà de base per a la tasca que es realitza des de l’Ajuntament. Aquesta té en compte el marc legal, els darrers canvis introduïts al Codi Penal en relació amb la protecció animal, així com també l’anàlisi de les normatives d’altres municipis que puguin comportar millores per a la reglamentació sabadellenca.

 

Categories: Benestar Animal

26
abril
2016

La sirena que va alertar del bombardeig de Gernika l’any 1937 es va fabricar a Sabadell

Després d’una investigació, s’ha descobert que els tallers de La Electricidad, SA van fabricar aquesta sirena, que va sonar el 26 d’abril de 1937, en plena Guerra Civil

La sirena que va alertar del bombardeig de Gernika l’any 1937 es va fabricar a Sabadell

 

La sirena que va sonar a Gernika, el 26 d’abril de 1937, per alertar del bombardeig imminent de l'aviació de la Legió Còndor pertanyent a l'exèrcit nazi es va fabricar als tallers de La Electricidad, SA de Sabadell. A resultes del bombardeig es van morir entre 200 i 250 habitants de Gernika i la població va quedar gairebé destruïda. Aquell 26 d’abril va sonar la sirena sabadellenca, juntament amb una altra d'una altra fàbrica i les campanes de l'església del poble.

Categories: Cultura i esport, Activitats culturals, Museus

<<  660 661 662 663 664 [665666 667 668 669  >>