PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

13
Novembre
2015

El tram del carrer de Capmany on s’ubica l’Escola L’Estel es tancarà de forma experimental durant l’entrada i sortida del col·legi

Un cop comprovat el bon funcionament del tancament, s’instal·larà un sistema fix


A partir de dilluns 16 de novembre, i durant un mes, s’iniciarà una prova pilot de tancament del carrer de Capmany, en el tram comprès entre els carrers de l’Escola Pia i el de Garcilaso, on s’ubica l’Escola L’Estel, en horari d’entrada i sortida de l’escola. Si la prova pilot assoleix els objectius previstos, s’instal·larà un sistema fix de tancament al carrer, com el que es va col·locar a les escoles La Trama i Enric Casasses.

Categories: Ajuntament, Mobilitat

13
Novembre
2015

L'activitat comercial a Sabadell representa més del 28% del total del volum de negoci empresarial

Les dades pertanyen a l’Informe Perfil de la Ciutat 2015 elaborat amb la participació de l’Observatori de l’Economia Local de Sabadell

 

Les empreses de Sabadell van generar, al llarg de l’exercici econòmic 2013, un volum de negocis de 3.493 milions d’euros. La suma del comerç a l’engròs i al detall encapçala la relació d’activitats amb més facturació a la ciutat, amb més d’1.000 milions € registrats l’any, cosa que representa més del 28% del total. Aquestes xifres, extretes del registre mercantil, situen la ciutat per sobre de la mitjana de la facturació del conjunt dels municipis analitzats a l’Informe 2015, desenvolupat a través de la xarxa Perfil de la Ciutat.

 

Categories: Economia i treball

13
Novembre
2015

Diversos ponts de la Gran Via quedaran tallats al trànsit durant tres nits de la propera setmana

A partir del dilluns, 16 de novembre, es faran treballs  consistents en la implementació de telegestió  a  les bombes dels pous d’aigües pluvials de la Gran Via. Aquestes feines faran necessari tallar el trànsit de vehicles sota alguns ponts i que es desviïn pel lateral.

 

Categories: Espai públic , Urbanisme i Habitatge

12
Novembre
2015

El Fòrum de Tecnologies i Innovació ha recollit més de vint propostes destinades a les solucions en la gestió energètica

El Fòrum de Tecnologies i Innovació, celebrat avui al Centre d’Empreses Industrials Can Roqueta, ha donat a conèixer una vintena de projectes i ofertes tecnològiques perforum part d’investigadors i professionals de diferents àmbits com les tecnologies verdes, urbanisme, recollida, gestió i tractament de residus, transport, dispositius de monitorització i gestió, etc. Concretament s’han dut a terme 21 presentacions, amb un format molt breu, de 3 minuts cada una, per donar a conèixer les últimes tendències i crear un espai de relació entre la recerca i les empreses.

 

 

Categories: Economia i treball, Innovació

12
Novembre
2015

El proper dissabte la Biblioteca Vapor Badia tanca per obres de manteniment

 

La Biblioteca Vapor Badia i el Restaurant Clau de Fa tancaran les portes el proper dissabte, 14 de novembre, durant tot el dia, a causa d’unes obres de reparació i manteniment. El dilluns 16 de novembre el servei es reprendrà amb normalitat, a partir de les 4 de la tarda.

Categories: Biblioteques, Cultura i esport

<<  655 656 657 658 659 [660661 662 663 664  >>