PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

21
Març
2016

El Programa de detecció precoç de càncer de còlon arriba a Ca n’Oriac

El proper 31 de març es commemora arreu el Dia Mundial contra aquesta malaltia

El Programa de detecció precoç de càncer de còlon i recte que s’està portant a terme a Sabadell arribarà a partir del proper dimecres, 23 de març, al barri de Ca n’Oriac. D’aquesta manera es dóna continuïtat a la campanya iniciada al novembre i que, per etapes, s’està desenvolupant a les diferents zones de la ciutat. El programa s’adreça a tots els homes i dones de 50 a 69 anys i ofereix la possibilitat de realitzar, cada dos anys i de manera gratuïta, una prova molt senzilla per detectar un càncer o una lesió precancerosa. Impulsat pel Departament de Salut de la Generalitat, el programa de detecció s’està desplegant a Sabadell en col·laboració amb les farmàcies, l’atenció primària i la Corporació Sanitària Parc Taulí i compta amb el suport de l’Ajuntament.

 

Categories: Salut

18
Març
2016

El període de preinscripció per als centres d’educació infantil, primària i ESO estarà obert del 30 de març al 7 d’abril

D’acord amb els calendaris fets públics per la Generalitat de Catalunya, del 30 de març al 7 d’abril estarà obert el període de preinscripció per als centres d’educació infantil, primària i Educació Secundària Obligatòria (ESO). La sol·licitud s’haurà de presentar al centre educatiu escollit en primera opció o a les oficines de Sabadell Atenció Ciutadana (SAC), acompanyada de la corresponent documentació. També es podran remetre les sol·licituds per Internet fins a les 12 de la nit del 6 d’abril. Això no obstant, la documentació pertinent s’haurà de lliurar sempre al centre demanat en primer terme o bé al SAC.

Categories: Educació

18
Març
2016

El Centre d’Atenció a la Dona canvia de nom i d’horari amb l’objectiu de millorar l’assessorament que du a terme

A partir d’ara Sabadell també atendrà i assessorarà dones de 5 municipis de la comarca


El fins ara conegut com a Centre d’Atenció a la Dona, ubicat al carrer de Vidal, 146, canviarà la denominació per la de Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD). A més, el servei adaptarà l’horari de tarda per garantir un millor assessorament i atenció al públic. Els canvis es faran efectius a partir de l’1 d’abril.

Categories: Salut

18
Març
2016

El Centre de Normalització Lingüística i el Vapor Llonch organitzen un curs de català i dos tallers d’“El català a taula”

S’adrecen a persones no catalanoparlants perquè puguin desenvolupar habilitats de comprensió i producció oral dins l'àmbit laboral

 

En el marc del conveni signat entre la Conselleria de Cultura de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona per col·laborar en projectes de foment de la llengua catalana, el Centre de Normalització Lingüística i el Vapor Llonch han organitzat a Sabadell un curs de nivell bàsic 1 i dos tallers d’“El català a taula”. Els cursos s’han impartit entre novembre de 2015 i març de 2016.

Categories: Educació

18
Març
2016

Diumenge, visita guiada a la Casa Duran

Construïda al final del segle XVI, és un bé cultural d’interès nacional des del 1958

Diumenge, visita guiada a la Casa Duran

El diumenge 20 de març, a les 12 del migdia, tindrà lloc una visita guiada i gratuïta a la Casa Duran, carrer del Pedregar, 7, organitzada pel Museu d’Història de Sabadell.

Categories: Cultura i esport

<<  652 653 654 655 656 [657658 659 660 661  >>