PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

05
Març
2015

Informació del ple municipal del mes de març de 2015

Durant la part resolutiva de la sessió plenària del mes de març es van tractar el següents punts:

Categories: Ajuntament

04
Març
2015

La remodelació del camp de futbol de la Plana del Pintor-Can Deu, que ha inclòs la col·locació de gesta artificial, està gairebé enllestida

Les obres de renovació i millora que s’estan portant a terme al camp de futbol de la Plana del Pintor-Can Deu afronten la fase final de treballs. A hores d’ara, la gespa artificial que s’ha col·locat al terreny de joc ja és visible i s’han realitzat bona part de les actuacions. Avui, el tinent d’alcalde de Presidència i regidor d’Esports, Josep Ayuso, ha visitat el camp, acompanyat del president de la Unión Deportiva La Planada, Pepe Rejas i el president de l’Atlético Can Deu, Antonio Osete. És previst que la renovació de l’equipament estigui enllestida abans de finals de mes.

Categories: Cultura i esport, Esports, Urbanisme i Habitatge

04
Març
2015

Comença a funcionar l’aplicació SBDapparca, que permet pagar per mòbil a la zona blava

A partir de demà, 5 de marc, entra en funcionament SBDapparca, l’aplicació que permet pagar la zona blava de Sabadell amb el telèfon mòbil. El servei s’ofereix de forma gratuïta, és complementari a la xarxa de parquímetres i pot utilitzar-se a qualsevol de les àrees d’estacionament regulat en via pública (Zona Blava) del municipi de Sabadell.

Categories: Mobilitat, Innovació, Mobilitat i transport

03
Març
2015

El Ple ha aprovat la concessió de les Medalles d’Honor de Sabadell a 10 persones i entitats

Aquesta tarda el Ple Municipal ha aprovat la concessió de les 10 Medalles d’Honor de Sabadell. Enguany es proposa atorgar les distincions a Maria Teresa Relat Tarrats, Teodoro Montero Rodríguez, Francisco Morales Sánchez, l’Associació Juvenil Esquitx, l’Escola Teresa Claramunt, Associació Salut Mental Sabadell, Col·lectiu de dones del Casal d’Avis de Poblenou de la Salut, Antonio Trives Manresa, Mossèn Joan Nonell i Renom i Alfonso Domínguez Palomo, expresident del Centro Cultural Andaluz Hermandad Romera Virgen de Gracia. En tots els casos la medalla és un reconeixement per una tasca rellevant al conjunt de Sabadell o a un barri en concret, o per haver-se destacat en l’àmbit del moviment veïnal o de l’associacionisme. Aquest punt s’ha aprovat per unanimitat.

Categories: Ajuntament, Govern

03
Març
2015

El Ple municipal aprova les bases de la convocatòria d’ajuts per a llibres de text i material escolar

L’Ajuntament hi destinarà 400.000 euros

El Ple municipal del mes de març ha aprovat aquesta tarda les bases de la convocatòria d’ajuts per a l’adquisició de llibres de text i de material escolar a partir del curs 2015-2016. En aquestes bases es contemplen els requisits que hauran de complir els beneficiaris d’aquestes aportacions així com la quantia màxima de cada ajut individual. És previst que properament s’especifiquin les dates de lliurament de sol·licituds i altres dades del que serà la convocatòria pròpiament dita, a la qual l’Ajuntament destinarà uns 400.000 euros. Les bases han rebut avui el vist i plau del plenari per unanimitat.

Categories: Ajuntament, Educació, Serveis socials

<<  653 654 655 656 657 [658659 660 661 662  >>