PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

20
Juny
2016

Els alumnes i centres de Sabadell que participaran enguany en el Campus Ítaca s’amplien fins a arribar als 60 estudiants de 12 instituts

L’acord entre l’Ajuntament i la Fundació Autònoma Solidària facilitarà la participació dels nois i noies en aquest programa per potenciar que l’alumnat continuï estudiant després de l’educació obligatòria

Un total de 60 alumnes de Sabadell, procedents de 12 instituts de la ciutat (tots els instituts que tenen tercer d’ESO), participaran aquest estiu en el Campus Ítaca de la Universitat Autònoma de Barcelona, per tal d’acostar-se i tenir un primer contacte amb els diferents àmbits i especialitats que ofereix aquest centre universitari. Això serà possible gràcies a l’acord entre la Fundació Autònoma Solidària (FAS), que gestiona el projecte, i l’Ajuntament de Sabadell i comptant també amb la necessària implicació dels centres educatius participants.

Categories: Educació

20
Juny
2016

Els alumnes dels Programes de Formació i Inserció del Vapor Llonch organitzen un Sopar Solidari en benefici d’Êthos

Els alumnes dels Programes de Formació i Inserció del Vapor Llonch organitzen un Sopar Solidari en benefici d’Êthos

L’alumnat dels Programes de Formació i Inserció (PFI) del Vapor Llonch ha organitzat un sopar solidari el dimecres 29 de juny, a les 8 del vespre, a l’Escola d’Hostaleria del  Vapor Llonch, amb l’objectiu de recaptar fons per a un dels programes terapèutics de l’associació Êthos. El sopar és la cloenda al conjunt d’activitats de formació en valors que han debut aquests estudiants.

Categories: Educació

20
Juny
2016

La Flama del Canigó donarà aquest dijous el tret de sortida a la revetlla de Sant Joan

Un any més, la Flama del Canigó arribarà a Sabadell com a tret de sortida a la revetlla de Sant Joan. Serà el proper dijous, 23 de juny i arribarà a les 7 de la tarda a la ronda de Pau Vila cantonada amb ctra. de Barcelona. Paral·lelament, a 1/4 de 8 s’iniciarà un espectacle a la plaça del Dr. Robert.

Categories: Cultura i esport

20
Juny
2016

La ciutat recorda l’escriptor Joan Oliver amb diferents actes al carrer

Es va col·locar una placa d’homenatge a la tomba de l’escriptor sabadellenc i el centre es va omplir de ciutadans que van participar en activitats familiars diverses

La ciutat recorda l’escriptor Joan Oliver amb diferents actes al carrer

 El diumenge 19 de juny –l’endemà del 30è aniversari de la mort de Joan Oliver–, a les 10 del matí, el Cementiri de Sabadell va ser l’indret triat per fer un acte públic d’homenatge a Joan Oliver i Sallarès, Pere Quart. L’Ajuntament va inaugurar una placa amb una inscripció al peu de la tomba de la família Oliver, amb l’objectiu que la ciutadania recordi que l’escriptor és enterrat a la seva ciutat natal.

Categories: Cultura i esport, Activitats culturals

17
Juny
2016

Sabadell acull per primer cop una exposició de la Diputació de Barcelona sobre la prevenció i control del mosquit tigre

Hi romandrà al centre cívic de Sant Oleguer fins al 4 de juliol

Sabadell acull per primer cop una exposició de la Diputació de Barcelona sobre la prevenció i control del mosquit tigre

 Coincidint amb l’època de l’any en què el mosquit tigre té més incidència, Sabadell acollirà aquests dies, per primer cop, una exposició sobre la prevenció i control per evitar la proliferació d’aquest insecte. La mostra, sota el títol "El mosquit tigre: un veí que ens incomoda", és de la Diputació de Barcelona i s’exposarà al centre cívic de Sant Oleguer (c. de Sol i Padrís, 93) del 21 de juny fins al proper 4 de juliol.

Categories: Salut

<<  647 648 649 650 651 [652653 654 655 656  >>