PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

01
Juliol
2016

El Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta supera ja el 75% d’ocupació en el seu primer any de funcionament

Avui fa just un any que va entrar en funcionament el Centre d'Empreses Industrials (CEI) de Can Roqueta, el qual registra ja una ocupació dels espais del 76%. Amb l’ocupació actual i els actes que s’hi duen a terme, el CEI Can Roqueta ha esdevingut un referent a Catalunya pel que fa a centres i vivers d’allotjament empresarial

Categories: Economia i treball

01
Juliol
2016

Sabadell ha acollit la 3a Jornada d’intercanvi d’experiències del programa Magnet. Aliances per a l’èxit educatiu

A la trobada –amb 120 inscrits– hi han participat institucions, formadors i representants de centres educatius de Barcelona, Lleida i l’Escola Samuntada de Sabadell

Sabadell ha acollit la 3a Jornada d’intercanvi d’experiències del programa Magnet. Aliances per a l’èxit educatiu

El Casal Pere Quart ha acollit, aquest dimecres, la 3a Jornada d’Intercanvi d’Experiències del programa “Magnet, Aliances per a l’èxit educatiu”. Impulsat per la Fundació Jaume Bofill, en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament i l’Institut de Ciències de l’Educació (ICE) de la Universitat Autònoma de Barcelona, aquest programa acompanya els centres educatius per desenvolupar un projecte en aliança amb una institució, de manera que es consoliden projectes educatius innovadors, de qualitat i atractius, amb magnetisme i de referència al territori, tant per a les famílies com per al conjunt de la comunitat educativa. En aquest marc, la jornada d’ahir a Sabadell ha tingut com a objectiu fomentar l’intercanvi d’experiències entre escoles i institucions que participen en el Magnet i s’ha centrat, en aquesta ocasió, en el tema “Com eduquem el pensament científic?”.

Categories: Educació

01
Juliol
2016

Consells de salut per a l’estiu

Consells de salut per a l’estiu

La Regidoria de Salut ha publicat una sèrie de consells i recomanacions adreçats a la població durant els mesos d’estiu. Durant aquest període el nostre estil de vida varia, fruit de la calor, les hores de llum i l’època de vacances. Per això és important recordar alguns consells per tal que l’experiència sigui totalment positiva i saludable.

Categories: Salut

01
Juliol
2016

Nova trobada de la Xarxa Antirumors de Sabadell per treballar propostes que ajudin a combatre tòpics i estereotips

 La Xarxa Antirumors de Sabadell s’ha reunit recentment amb l’objectiu de treballar en noves propostes per combatre rumors, tòpics i estereotips negatius que circulen sobre el col·lectiu nouvingut de la ciutat.

Categories: Cooperació, Drets Civils i Gènere

30
Juny
2016

El dispositiu d’alimentació infantil d’aquest estiu cobrirà les necessitats de 829 menors, un 57% més que l’any passat

Com a novetat, s’incorpora al dispositiu l’organització de 6 casals a escoles públiques amb servei de menjador

El dispositiu d’alimentació infantil d’aquest estiu cobrirà les necessitats de 829 menors, un 57% més que l’any passat

 El dispositiu d’alimentació infantil en el període de vacances escolars que novament ha posat en marxa l’Ajuntament de Sabadell permetrà garantir l’alimentació a un total de 829 menors de la ciutat, cosa que suposa un increment del 57 % respecte de l’any passat, quan el dispositiu va cobrir a 526 infants.

Categories: Infància

<<  642 643 644 645 646 [647648 649 650 651  >>