PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

28
Juny
2016

Sabadell, s’adhereix a la nova Xarxa de Municipis LGTBI

Treballarà per lluitar contra l’homofòbia, la lesbofòbia, la transfòbia, la intersexofòbia i la bifòbia de manera quotidiana i des dels diversos àmbits de les polítiques locals

Sabadell, s’adhereix a la nova Xarxa de Municipis LGTBI

 La Xarxa de Municipis LGTBI de Catalunya, formada entre altres per Sabadell, s’ha constituït aquest matí a Cerdanyola. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez; la regidora de Drets Civils, Míriam Ferràndiz i de la directora General d’Igualtat de la Generalitat de Catalunya, Mireia Mata, entre d’altres representants institucionals.

Categories: Gènere, feminismes, LGBTI, Drets de la ciutadania, Drets Civils i Gènere

28
Juny
2016

Sabadell acull una trobada de la Xarxa Innpulso

L'Ajuntament de Sabadell conjuntament amb la Xarxa Innpulso, la xarxa de Ciutats de la Ciència i la Innovació de l’Estat Espanyol, organitzen avui dimarts una jornada de treball a Fira Sabadell. La trobada, que tindrà lloc a les 4 de la tarda, comptarà amb la presentació del regidor de Tecnologies de la Informació i la Comunicació, Miquel Soler, qui donarà la benvinguda als participants a aquestes jornades de treball de caràcter tècnic.

Categories: Ajuntament

27
Juny
2016

El Govern de Sabadell impulsa per primer cop a l’estiu cursos intensius d’anglès i tallers de suport a joves d’entorns desafavorits

Aquestes accions, que tenen per objectiu afavorir l’èxit educatiu i la cohesió, arribaran a uns 145 alumnes de la ciutat i es desenvolupen en el marc dels Plans Educatius d’Entorn

 En el marc de les accions impulsades pel Govern de Sabadell per afavorir l’èxit educatiu i la cohesió social, la Regidoria d’Educació impulsa aquest estiu dues accions emmarcades en els Plans Educatius d’Entorn (PEE) i adreçades fonamentalment a incrementar les oportunitats de nois i noies de contextos socioeconòmics desafavorits. Es tracta, d’una banda, de quatre cursos intensius d’anglès, que arribaran a 60 joves. I, d’altra banda, dels tallers de suport a l’estudi, amb un total aproximat de 85 usuaris i usuàries. En total aquestes accions, que s’impulsen per primer cop a Sabadell durant les vacances, arribaran a 145 nois i noies de la ciutat. L’Ajuntament hi destinarà a l’entorn de 13.000 euros.

Categories: Educació

27
Juny
2016

Recomanacions de l’OMIC per fer compres durant les rebaixes

Recomanacions de l’OMIC per fer compres durant les rebaixes

 La campanya de rebaixes d’estiu s’inicia habitualment als comerços de Catalunya l’1 de juliol i s’allarga fins al 31 d’agost. L’Oficina Municipal d’Informació al Consumidor (OMIC) de Sabadell recorda als consumidors els elements que han de tenir en compte a l’hora de comprar un producte o servei en rebaixes:

Categories: Comerç, Economia i treball

22
Juny
2016

El parc del Nord es reobre a la ciutadania

El parc del Nord es reobre a la ciutadania

Els treballs del parc del Nord avancen d’acord amb el calendari consensuat entre la Generalitat, l’Ajuntament i el veïnat dels barris del sector nord de la ciutat. Després d’un primer pas –en què es van retirar aquest hivern i es va fer hidrosembra–, ara s’estan retirant les tanques i el parc s’ha reobert a la ciutadania.

Categories: Espai públic , Urbanisme i Habitatge

<<  645 646 647 648 649 [650651 652 653 654  >>