PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

24
Maig
2016

Festa de cloenda del concurs Devorallibres 2016, amb Roald Dahl

Festa de cloenda del concurs Devorallibres 2016, amb Roald Dahl

El dissabte 28 de maig, a les 11 del matí, l’auditori de la Biblioteca Vapor Badia acollirà la festa final de la 4a edició del concurs Devorallibres. Durant l’acte, la companyia Patawa presentarà l’espectacle Préssecs amb bruixes i xocolata –adreçat als infants de més de 4 anys–, amb motiu del centenari de l’autor de literatura infantil i juvenil Roald Dahl.

Categories: Cultura i esport, Biblioteques

23
Maig
2016

Prop de 20 empreses i projectes de negoci opten al premi del “Cafè Aventura: IV Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell”

Amb el títol “Cafè Aventura: IV Fòrum d’Emprenedoria a Sabadell” es presenta per quarta vegada consecutiva a Sabadell un projecte adreçat a impulsar els projectes d’empreses i de persones emprenedores. A través d’aquesta jornada matinal s'oferirà als participants la possibilitat de presentar els seus projectes empresarials i conèixer altres experiències amb les quals poder fer negoci. Aquest projecte es desenvolupa en aquesta edició amb la col·laboració dels Ajuntaments de Barberà del Vallès, Castellar del Vallès i Sant Quirze del Vallès i està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya així com per la Diputació de Barcelona.

Categories: Empresa, Economia i treball

23
Maig
2016

Preinscripció dels cicles formatius de Gràfica Publicitària, Il·lustració i Estilisme d’Indumentària de l’Escola Illa

Tal com estableix el calendari dels diferents nivells educatius, del 26 de maig a l’1 de juny estarà obert el període de preinscripció per als cicles formatius de Grau Superior d’Arts Plàstiques i Disseny. Dins aquests estudis, l’Escola Illa de Sabadell ofereix els cicles de Gràfica Publicitària (disseny gràfic), Il·lustració i Estilisme d’indumentària (disseny de moda). Per al curs vinent, l’Escola Illa oferirà 30 places per a Gràfica Publicitària, 15 places per a Il·lustració i 15 per a Estilisme d’Indumentària.

Categories: Educació

23
Maig
2016

La venda a les parades de les cooperatives escolars posa fi al programa ‘Cultura Emprenedora a l’escola’

Les empreses s’han creat en el marc d’un projecte de foment de la cultura emprenedora de l’Ajuntament de Sabadell i la Diputació de Barcelona

La venda a les parades de les cooperatives escolars posa fi al programa ‘Cultura Emprenedora a l’escola’

 Els 75 alumnes de cinquè de primària de les Escoles Can Llong i Can Deu, participants en el programa Cultura emprenedora a l'escola, han posat punt final al curs, amb la venda avui , a l’exterior del Mercat Central, dels productes de les cooperatives creades en el marc d’aquest projecte de foment de l’emprenedoria.

Categories: Cultura i esport, Activitats culturals, Educació

23
Maig
2016

Nova jornada del procés participatiu per repensar la Festa Major, el proper dijous

L’objectiu 26 és tractar la programació i els espais de la festa

El dijous 26 de maig, a les 7 de la tarda, l’Institut Pau vila (c. de Viladomat, 118) acollirà una nova jornada del procés participatiu per repensar la Festa Major. En aquesta ocasió es tractarà el tema següent: Programació i espais de la festa. La sessió és oberta a totes les entitats i ciutadans que estiguin interessats a participar-hi.

Categories: Cultura i esport, Festa Major

<<  646 647 648 649 650 [651652 653 654 655  >>