PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

06
Octubre
2020

El procés de renovació del Consell d’Infants i Adolescents està en marxa

La constitució d’aquest òrgan municipal de participació infantil culminarà el proper 19 de novembre amb una sessió plenària

El procés de renovació del Consell d’Infants i Adolescents està en marxa

El Consell dels Infants i Adolescents de Sabadell ha començat al mes de setembre el procés de renovació dels seus membres. Ha estat amb sessions informatives a les escoles i els centres d’educació no formal de la ciutat, que es portaran a terme fins al 9 d’octubre i s’adrecen als infants de 9 i 10 anys per explicar-los en què consisteix el Consell i com participar-hi. És l’inici d’un procediment que culminarà amb un acte el 19 de novembre, quan tindrà lloc la sessió plenària del Consell, en la qual els nous membres prendran possessió del seu càrrec com a consellers/eres de l’organisme.

Per a les sessions informatives iniciades al setembre, els centres poden escollir entre fer la presentació a partir d’un suport audiovisual que l’Ajuntament ha facilitat a les escoles i entitats, amb xerrada presencial (adoptant totes les mesures sanitàries de prevenció corresponents) o amb videotrucada amb un dels professionals que s’encarreguen de dinamitzar el Consell. A més, dimarts 17 de novembre a les 18.00 h, tindrà lloc una sessió informativa telemàtica adreçada a les famílies per oferir informació directa i aclarir possibles dubtes.

Presentació telemàtica

Una de les novetats esperades que hi ha aquest curs 2020-2021 és la presentació telemàtica de les candidatures. Els infants que vulguin ser membres del Consell hauran d’omplir la fitxa de candidatura i el full d’autorització de la família que es poden descarregar a la web d’infància de l’Ajuntament (aquí) i presentar-ho mitjançant instància telemàtica fins la data límit, que és el 25 d’octubre.

L’elecció dels nous consellers/eres es realitzarà a través de sorteig públic que es transmetrà en directe el 10 de novembre a les 18.00 h pel canal de Youtube de Cicles de Vida - Ajuntament de Sabadell (enllaç). Tots els infants que la seva candidatura no hagi estat escollida formaran part d'una llista ordenada de suplents amb els quals es podrà contactar en cas de baixa d’alguns dels membres.

Què és el Consell dels Infants i Adolescents?

El Consell dels Infants i Adolescents de Sabadell és un òrgan municipal de participació infantil, un espai on els infants i adolescents treballen i posen en pràctica els seus drets. Els infants poden expressar les seves idees i opinions i proposar accions per a transformar i millorar la ciutat. I des del consistori aquestes propostes es recullen i es tenen en compte.

Durant les reunions del Consell son els propis infants els que presenten els temes a treballar durant l’any.

 

Vídeo explicatiu i més informació

Telèfon de contacte: 690 119 773

Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.