PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

09
Març
2015

S’inicien les tasques forestals per retirar els arbres caiguts per la ventada del 9 de desembre

L’Associació de Propietaris Forestals de Sabadell, Castellar del Vallès, Sentmenat i Terrassa ha adjudicat les feines a les empreses Serradora Boix, SL i Lignia ventreballsBiomassa, SL.

Les feines forestals al Rodal començaran la segona setmana de març per tal de tenir el màxim de territori condicionat abans de l’estiu

De les 18 empreses forestals que s’havien interessat, 10 van presentar ofertes en resposta al plec de condicions elaborat per l’Associació de Propietaris. A la reunió del passat 12 de febrer, els membres de l’Associació en van triar dues, Serradora Boix, SL i Lignia Biomassa, SL que treballaran respectivament en dues zones diferenciades de manera simultània: el sector de Can Vilà i el de Can Deu.

Categories: Medi ambient, Sostenibilitat

08
Març
2015

L’acte Central del Dia de la Dona omple la plaça del Dr. Robert

Aquest diumenge 8 de març, la plaça del Dr. Robert ha acollit l’acte central del Dia Internacional de les Dones. El bon temps ha acompanyat la diada que ha comptat amb la presència de nombroses persones que han volgut commemorar aquest dia de celebració i vessant reivindicativa.

 

 

Categories: Gènere, feminismes, LGBTI, Drets Civils i Gènere

06
Març
2015

El tinent d’alcalde de Presidència, Josep Ayuso, es reuneix amb l’Associació P(A)T AP(A)T per abordar qüestions relacionades amb la seguretat del trànsit i la prevenció d’accidents

El tinent d’alcalde de Presidència, Josep Ayuso, s’ha reunit amb els màxims representants de l’Associació de Prevenció d’Accidents i Trànsit i Secció d’Afectats per Accidents de Trànsit, P(A)T AP(A)T. La trobada, celebrada ahir a petició de l’entitat, va comptar amb la presència del seu president, Ole Thorson i del vicepresident, Vicente Sánchez. Així mateix, va assistir el diputat al Congrés i portaveu del grup parlamentari socialista a la Comissió de Seguretat Vial i Mobilitat Sostenible, el sabadellenc Carlos Corcuera. Durant la reunió es van abordar qüestions relacionades amb la circulació, la conscienciació ciutadana i la prevenció de sinistres.

 

 

Categories: Mobilitat, Mobilitat i transport

06
Març
2015

Tall del carril interior de la plaça d’Espanya, a partir de dilluns

A partir del proper dilluns, 9 de març, i amb motiu de les obres de la primera fase de reurbanització de la plaça d’Espanya, el carril interior de la plaça quedarà tallat al trànsit, previsiblement fins a finals de mes.

Categories: Districtes, Mobilitat, Mobilitat i transport, Urbanisme i Habitatge

05
Març
2015

Sabadell inaugura un monòlit en reconeixement als mèrits de l’equip de waterpolo femení del Club Natació Sabadell

Les fites assolides consoliden el conjunt com el millor equip de la ciutat en qualsevol disciplina

El Parc de Catalunya de Sabadell acull des d’avui un monòlit en homenatge a l’equip de waterpolo femení del Club Natació Sabadell (CNS). L’acte d’inauguració, que s’ha portat a terme aquest migdia, ha comptat amb la presència de l’alcalde de Sabadell, Joan Carles Sánchez; el president del CNS, Miquel Torres; el vicepresident de la Federació Catalana i de la Real Federación Española de Natación, Pere Robert; el tinent d’alcalde de Presidència i regidor d’Esports de l’Ajuntament, Josep Ayuso; altres representants municipals, de la Junta Directiva del Club i les jugadores i membres del cos tècnic de l’equip de waterpolo femení del CNS.

Categories: Cultura i esport, Esports

<<  659 660 661 662 663 [664665 666 667 668  >>