PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

09
Maig
2019

La preinscripció a les escoles bressol públiques serà del 14 al 24 de maig

A Sabadell hi ha 11 escoles bressol municipals i 1 de la Generalitat

La preinscripció a les escoles bressol públiques serà del 14 al 24 de maig

Les famílies que vulguin fer la preinscripció a les escoles bressol públiques de Sabadell podran lliurar la sol·licitud, acompanyada de la documentació corresponent, del 14 al 24 de maig. Cada instància haurà de formalitzar una única petició per al conjunt del municipi, en la qual es podran fer constar diversos centres públics, escrits per ordre de preferència. La presentació de la sol·licitud i de la documentació corresponent haurà de realitzar-se a l’escola bressol demanada en primera opció.

La preinscripció arriba després de les jornades de portes obertes que els centres públics per a infants de 0 a 3 anys han ofert durant l’abril per posar a l’abast de les famílies tota la informació que els pogués interessar sobre les instal·lacions, el projecte educatiu i les característiques de cada escola bressol. Un cop acabat el procés de preinscripció, amb l’atorgament de puntuació per a cada sol·licitud en funció dels criteris de prioritat, la realització del sorteig de desempat si s’escau i la publicació de les llistes d’alumnat admès, la matrícula es portarà a terme del 19 al 26 de juny.

Sabadell té 11 escoles bressol municipals distribuïdes per tota la ciutat i que escolaritzen actualment un miler d’alumnes. Són l’Andreu Castells, Arraona, Calvet d’Estrella, Can Llong, Can Puiggener, La Creu Alta, El Vapor Buxeda Nou, Espronceda, Joan Montllor, Joaquim Blume i La Romànica. Així mateix, integra la xarxa pública la Llar d’infants Els Àngels, pertanyent a la Generalitat, que entra dins el mateix sistema de preinscripció i matrícula que els centres municipals.