PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

19
Setembre
2018

Presentació del nou Informe de Conjuntura de Sabadell i l’àmbit de la Conca del Ripoll i la Riera de Caldes

L’acte tindrà lloc el 25 de setembre al Centre de Promoció Empresarial

Presentació del nou Informe de Conjuntura de Sabadell i l’àmbit de la Conca del Ripoll i la Riera de Caldes

L’Ajuntament de Sabadell, Banc Sabadell, Cambra de Comerç de Sabadell, Centre Metal·lúrgic i Gremi de Fabricants de Sabadell, amb la col·laboració del CIESC, presenten un nou número de l’Informe de Conjuntura de Sabadell i l’àmbit de la Conca de Ripoll i la Riera de Caldes. L’objectiu d’aquest informe és disposar de diversos indicadors que permeten fer un seguiment de la conjuntura econòmica i avaluar periòdicament la situació i les perspectives, necessitats i reptes i oportunitats del territori integrat per 14 municipis.

En aquest cas es tracta de l’edició número 4, corresponent al segon trimestre del 2018. L’acte de presentació tindrà lloc el 25 de setembre, a les 12 del migdia, al Centre de Promoció Empresarial (carrer de les Tres Creus, 236). La intervenció inicial serà a càrrec de l’alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia. A continuació es presentaran els indicadors de seguiment i anàlisi sobre la conjuntura econòmica a càrrec de la consultora Activa Prospect i l’Enquesta de Clima Empresarial per part del secretari tècnic del CIESC, Josep Milà.

Estratègia territorial

L’informe és una de les accions derivades de l’aliança dels ajuntaments i agents socioeconòmics presents en 14 municipis per assolir una Estratègia territorial d’ocupació i desenvolupament econòmic conjunta en resposta al procés iniciat per la Generalitat de Catalunya per desplegar la nova llei d’ordenació del sistema d’ocupació i del Servei Públic d’Ocupació (SOC). Segons aquesta norma, el Govern prioritzarà la col·laboració territorial en el repartiment de fons per finançar serveis i projectes de desenvolupament econòmic i creació d’ocupació.

El municipis integrants de l’Estratègia són Badia del Vallès, Barberà del Vallès, Caldes de Montbui, Castellar del Vallès, Cerdanyola del Vallès, la Llagosta, Montcada i Reixac, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Ripollet, Sabadell, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda i Sentmenat i els agents socioeconòmics són la Cambra de Comerç de Sabadell, el Centre Metal·lúrgic, CIESC, CCOO, PIMEC i UGT.

Més informació sobre l’Estratègia Territorial