PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

03
Desembre
2019

Rebuda institucional amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Les entitats organitzadores de programa d’actes Som Capaços han fet propostes de millora per a l’administració municipal en el transcurs de l’acte

Rebuda institucional amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat

Membres d’entitats participants en l’organització del programa Som Capaços han visitat avui l’Ajuntament en l’acte institucional de reconeixement amb motiu del Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat que es celebra avui, 3 de desembre. L’acte ha estat presidit per l’alcaldessa, Marta Farrés, i ha comptat amb la presència del regidor d’Acció Social, Eloi Cortés, i diversos membres del consistori.

Durant la trobada, representants de l’Escola d’Educació Especial Xaloc, de la Fundació AVAN i d’Ilunion (CIPO) han exposat propostes de millora per a l’administració municipal i han llegit el manifest de la commemoració.

En aquest sentit, l’alcaldessa ha volgut posar de manifest la importància de

“treballar des de l’administració per al reconeixement del ple dret de ciutadania de tos els ciutadans i ciutadanes i abordar totes les situacions en les quals aquest fet pugui convertir-se en un element de desigualtat”.

Farrés, a més, ha volgut posar en valor

“la xarxa d’entitats que conformeu, alhora que reconeixem i valorem el paper clau de les entitats i la necessitat de treballar més a prop per fer una ciutat inclusiva i que faciliti l’exercici real d’aquest drets i posi en joc a totes les persones i totes les seves capacitats”.

Així mateix, durant l’acte s’ha reflexionat sobre la situació actual en l’àmbit de la discapacitat a nivell municipal i han fet esment al canvi de model d’intervenció que han afavorit tant les associacions com les administracions.