PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

XARXA ANTIRUMORS DE SABADELL

 

10
Octubre
2023

Sabadell participa en la Cimera Juvenil Antirumors

Sabadell participa en la Cimera Juvenil Antirumors

El proper dijous, 12 d’octubre, s’iniciarà la setena edició de la Cimera Juvenil Antirumors, que enguany es realitzarà a la ciutat de Manlleu durant 4 dies. Hi participaran més de 60 joves de 9 territoris de tot l’Estat. La ciutat de Sabadell hi pren part a través  de la implicació dels joves de l’Espai LudoJove de la Ludoteca Margarida Bedós.

La Cimera Juvenil Antirumors és un espai de trobada, formació i convivència adreçat a joves d’entre 14 i 21 anys que estan vinculats a nivell local a l’Estratègia Antirumors o a programes de convivència social.

Durant la cimera els i les participants tindran l’oportunitat de crear un joc per potenciar el coneixement i respecte a la diversitat que conforma la nostra societat, així com també podran conèixer iniciatives socials que s’estan desenvolupant en altres territoris per tal d’inspirar-se per seguir fomentant la convivència en clau intercultural a les seves ciutats d’origen.

A nivell estatal destaca la implicació de la Xarxa Antirumors de Sabadell amb la Red Española de Ciudades Interculturales (RECI), un espai de coordinació on es comparteixen experiències, formació i assessorament. En aquest sentit, Sabadell va ser també una de les ciutats europees pioneres que van formar part del projecte Communication For Integration (C4I), amb l’objectiu de combatre rumors i estereotips.

Categories Antirumors, Drets Civils i Gènere, Joves Tags Xarxa Antirumors