PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

Taller: Creació de materials atractius de formació i difusió en línia
Inici: 20 d'abril de 2020

Canvidata

Taller adreçat a persones professionals, voluntàries i membres d’entitats sense ànim de lucre de Sabadell vinculades a la comunicació i difusió de l’entitat.

OBJECTIUS:

Conèixer diferents aplicacions de composició i maquetació, retoc d’imatges o bancs de recursos  per fer que els materials i les campanyes  de comunicació de la nostra entitat siguin més atractius.


CONTINGUTS:

  1. Difusió i formació: els mateixos principis per a diferents finalitats, repàs i aprofundiment dels principis claus de comunicació i periodisme digital.
  2. Aplicacions gratuïtes i lliures per retocar imatges: Bancs d’imatges lliures i gratuïts, eines en línia per editar imatges i fotografies, característiques tècniques d’imatges.
  3. Aplicacions per crear vídeos: requeriments tècnics gravar un vídeo amb mòbil o càmera compacta digital eines senzilles i gratuïtes per editar i publicar vídeos.
  4. Aplicacions de música i sons: bancs de sons i música lliure i gratuïta, programes per gravació i editar àudio.

És necessari que les persones tinguin coneixements d’internet a nivell d’usuari i disposar de correu electrònic actiu i accessible.


METODOLOGIA:

Docència: Colectic  SCCL
Durada: 6 hores
Dates: Del 15 al 30 d’abril de 2020

Les places són limitades.
Cal inscripció prèvia: complimentant el full d'inscripció o trucant al 93 745 31 84 (de 9 a 14 h). Un cop rebuda la inscripció ens posarem en contacte per correu electrònic amb la persona interessada per confirmar la plaça.

Curs gratuït!


logos1

 

També et pot interessar...