PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

Materials de promoció

Tots els materials publicitats en aquesta pàgina estan a la vostra disposició, fins esgostar existències. Si teniu interès en algun d'ells, envieu-nos un correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

PolseraPolsera

Polsera

Aquesta polsera es va dissenyar l’any 2018, coincidint amb el programa “La tardor del voluntariat”

Amb el lema "El voluntariat ens mou!" es vol donar visibilitat a aquesta tasca altruista.

BossaBossa

Bossa

La bossa s'ha confeccionat coincidint amb la 5a edició del MESCLA'T, i s'ha lliurat a totes les persones que s'han apropat a l'stand de l'Oficina d'Entitats. S'ha mantingut el lema "El  Voluntariat ens mou!", i l'objectiu d'aquest producte és donar visibilitat a la tasca del voluntariat.

Tapaboques Tapaboques

Tapaboques "bufs"

Bufs amb l'etiqueta #ElCorDelVoluntariat, dissenyats l'any 2021, amb motiu de la sisena edició de la Tardor del Voluntariat. Es van repartir en el marc de la Festa "La Màgia del Voluntariat" i a les persones assistents als diferents actes i activitats formatives programades.
LlibretaLlibreta

Llibreta

Llibreta DIN A6, amb espiral, dissenyada l'any 2022 per commemorar els 25 anys del Punt del Voluntariat, coincidint amb la setena edició de la Tardor del Voluntariat.
CarpetesCarpetes

Carpetes

Aquesta carpeta es va confeccionar amb l'objectiu de lliurar a tots els cursos que organitza l’oficina, amb la documentació corresponent al curs.

És una manera de proporcionar algun tipus de material en format paper i serveix perquè els i les alumnes hi tinguin els apunts recollits i tot el material del curs i a més, ofereix el contacte de l'Oficina.

Targeta informativaTargeta informativa

Targeta informativa

Tarja informativa. Té com a objectiu captar persones voluntàries arreu del municipi.

És present a la majoria d’equipaments de gestió municipal: centres cívics, biblioteques, punts d’informació juvenil... . Es lliurem també a les xerrades que es fan als instituts.

Guia per promoure la participació i el voluntariat de persones amb discapacitatGuia per promoure la participació i el voluntariat de persones amb discapacitat

Guia per promoure la participació i el voluntariat de persones amb discapacitat

L’objectiu de la publicació és defensar el dret a participar que tenen totes les persones amb discapacitat. Va sorgir de l’obligació de la llei electoral que deixava votar, per tant participar, a les persones amb discapacitat que no tenien la incapacitació reconeguda.

Es va publicar el mes d'abril de 2019, coincidint amb la convocatòria d'eleccions generals.

>> Descarregar pdf

També et pot interessar...