PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
Dilluns 26 d'octubre de 2020 a les 08:30h
Ubicació: Videoconferència

Dilluns 26 d'octubre de 2020 a les 09:30h
Ubicació: Telemàtica

Dilluns 26 d'octubre de 2020 a les 11:00h
Ubicació: Regidoria d'Acció Social

Dilluns 26 d'octubre, a les 11.00 h

Via telemàtica


 

Mou-te per una Sabadell més Verda !

 

Participa en l’elaboració del nou Pla de Mobilitat Urbana Sostenible i col·labora en dissenyar el model de mobilitat la nostra ciutat per als propers anys.

 

Des de l’Ajuntament de Sabadell endeguem el procés de revisió i actualització del Pla de Mobilitat Urbana, PMU que data de l’any 2009; un instrument cabdal per definir el model de mobilitat que volem per la nostra ciutat en el futur.

Ara més que mai, les polítiques a nivell municipal han de posar l’èmfasi en la gestió de l’espai públic i els serveis existents, tenint com centre de prioritat la ciutadania i les seves necessitats a nivell social, econòmic i ambiental.

És en aquest marc on la mobilitat de les persones pren especial rellevància. Les accions i interaccions de desplaçament que cada dia efectuem a nivell individual, col·lectiu, ja sigui per obligació o per lleure, comporten mantenir una relació de convivència constant amb la nostra ciutat. I Sabadell ha de donar una resposta sostenible, prioritzant els hàbits de mobilitat saludables i el transport públic. En els darrers anys hem treballat en el perllongament dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, en la remodelació de la xarxa d’autobús urbà, en la implantació de carrils bicicleta, en la transformació de carrers en espais de prioritat de vianants, però encara ens queda molt camí per recórrer.

Volem una Sabadell més Verda, enfocada als objectius de desenvolupament sostenible i caminant cap a una efectiva transició energètica. Una ciutat on a tots els barris es pugui gaudir d’una qualitat de vida en els desplaçaments i en disposar d’espais on relacionar-nos i potenciar l’activitat social i econòmica. Una ciutat on les modalitats de transport sostenible puguin cobrir de forma massiva les necessitats per anar a treballar, estudiar, comprar, etc. i on el vehicle privat continuï exercint un paper sota la premissa irrenunciable del respecte a les persones i el medi ambient.

És per tot l’anterior que us necessitem. Necessitem de la vostra implicació per comptar amb un nou instrument de compromís que esdevindrà clau per l’avui i el demà de la nostra ciutat.

Finalment, animar-vos a visitar aquest nou espai web del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, la vostra porta d’entrada a poder participar d’una manera àgil i constant, alhora que estar informades i informats de tot allò que va esdevenint a l’entorn del Pla.

 

Jesús Rodriguez, tinent d’alcaldessa de l’Àrea de Cohesió Territorial, Desenvolupament Urbà i Seguretat i Civisme.

Mar Molina, regidora de Desenvolupament Urbà i Transició Energètica

Aquí podeu consultar els diferents documents generats durant el procés de redacció i tramitació del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Sabadell.

Cliqueu sobre el títol del document per accedir-hi. Els documents es publiquen en format PDF i per tant cal disposar del programa Acrobat per poder obrir-los. Tingueu en compte que alguns documents ocupen diversos megabits i poden tardar a descarregar-se.

Documentació Diagnosi :

Procés de participació:

  • Presentació procès de participació - 03/11/2020 - Descarrega PDF

Documentació participació sessions participatives en línia als districtes - Fòrum territorial virtual :

 Documentació memòria de participació:

Presentació del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible 2023-2028:

Documentació aprovació inicial del PMUS 2023-2028:

Acord aprovació inicial PMUS 2023-2028:

 

 

 TW Pmus

 

Sessions participatives en línia al teu districte - Fòrum territorial virtual

Aquest és l'àmbit de participació de major abast, realitzant sessions individualitzades per districtes, realitzant 3 sessions :

  • Sessió d'explicació de la diagnosi amb especial incidència en les característiques de mobilitat detectades pel districte.
  • 1a Sessió de debat.
  • 2a Sessió de debat i conclusions.

Tothom està convidat a participar a les reunions dels seus respectius districtes !. Podeu sol·licitar participar enviant un correu a taulamobilitat@ajsabadell.cat indicant nom, telèfon i correu electrònic de contacte i districte on residiu) o trucant al telèfon 93 745 33 27.

El calendari de sessions és :

  • Districte 7 : 10,12  i 18 de novembre de 2020.

  • Districte 6 : 11, 17 i 19 de novembre de 2020.

  • Districte 5:  24, 26 de novembre i 2 de desembre de 2020.

  • Districte 4:  25 de novembre,  1 i 3 de desembre de 2020.

  • Districte 3 : 12, 14 i 20 de gener de 2021.

  • Districte 2 : 13, 19 i 21 de gener de 2021.

  • Districte 1 : 27 de gener, 2 i 4 de febrer de 2021.

 L'horari de les sessions serà de 18:30 a 20:00h i es realitzarà mitjançant la plataforma de videoconferències  logo zoom

 Graella de sessions de participació i debat:

Calendari participacio districtes

 

Participació per internet mitjançant qüestionari DECIDIM PMUS

La participació mitjançant la plataforma per internet romandrà oberta coincidint amb tot el termini de desenvolupament de les sessions territorials per districtes, des del 10 de novembre de 2020 fins al 8 de febrer de 2021.

Podeu participar per internet en les dates indicades clicant aqui

 

Taula de Mobilitat

Les sessions plenaries de la Taula de Mobilitat seran convocades amb un mínim de 10 dies d'antelació a les persones i entitats que conformen el plenari. Seran realitzades via videconferència.

Si voleu formar part d'aquestes sessions, podeu sol·licitar-ho enviant un correu a l'adreça taulamobilitat@ajsabadell.cat

Dilluns 26 d'octubre de 2020 a les 12:00h
Ubicació: Telemàtica

Assistents: Membres de la Comissió