PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
           

CONSUM

19
Octubre
2022

L’Ajuntament regala lots d’envasos compostables a bars i restaurants de la ciutat

L’Ajuntament regala lots d’envasos compostables a bars i restaurants de la ciutat

L’Ajuntament va posar en marxa el mes de setembre una campanya per ajudar en la difusió de les afectacions que la Llei autonòmica per evitar el malbaratament alimentari en els establiments de restauració de la ciutat. En aquest marc, el consistori obsequia bars i restaurants amb un pack de 50 envasos compostables per facilitar que la clientela pugui endur-se el menjar sobrant. D’aquesta manera s’evita, d’una banda, el malbaratament dels aliments, i d’altra, l’ús d’envasos de plàstic d’un sol ús.

Aquells establiments interessats en tenir el seu pack el poden recollir a partir del dia 20 d’octubre a les oficines de Comerç i Consum que es troben a Fira Sabadell (c. de les Tres Creus, 202) entre les 9 i les 14 h.

El mes de setembre ja es va organitzar una jornada informativa adreçada als restaurants de Sabadell a càrrec del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Sabadell i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, on es van explicar les normatives que afecten al sector, amb especial èmfasi en la Llei autonòmica 3/2020, de l'11 de març, de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris que afectarà a la restauració, tan bon punt s'aprovi el reglament.

Categories Comerç, Consum, Economia i treball Tags envasos compostables, malbaratament alimentari, residus, restauració