PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

capsaleraarxiu

  • Difusió
  • Setmana Internacional dels Arxius

Setmana Internacional dels Arxius

 FCR00550 web
 
 

L'Arxiu Històric de Sabadell participa de la Setmana Internacinal dels Arxiu promoguda pel Consell Internacional dels Arxius (ICA/AIC). Un esdeveniment que se celebra anualment i arreu del món des de l'any 2007 amb la programació d'accions per divulgar les tasques pròpies dels arxius. Aquest 2022 l'AHS ha organitzat diverses activitats i ha participat en el webinar "El patrimoni audiovisual dels arxius" i en l'exposició virtual "Arxius de cine" que inclou documents gràfics del fons del nostre arxiu. Totes dues, són activitats estan incloses en la programació especial organitzada per la Diputació de Barcelona.

Enguany, i sota el lema Busquem exploradors i exploradores d'històries. Descobreix-les!, l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural (ACdPC) de la Generalitat de Catalunya ha impulsat la iniciativa de donar a conèixer les històries sorprenents que s’amaguen entre els fons dels arxius i descobrir així el valuós patrimoni documental de Catalunya.

Des de l'Arxiu Històric de Sabadell us expliquem la polèmica al voltant de la fotografia pornogràfica que va esquitxar les galeries de retrats d’estudi de la ciutat el 1904. Voleu saber-ne més?

Storytelling fotografs1904

Si voleu saber-ne més detalls podeu llegir l’article complet i seguir coneixent més històries i més activitats per celebrar la Setmana Internacional dels Arxius