PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

capsaleraarxiu

  • Serveis
  • Reproducció de documents

Reproducció de documents

reproduccions web
                                                                       Detall del procés de digitalització (AHS)
 

L’AHS ofereix el servei de reproducció de documents en diferents formats, mitjans i suports, prèvia consulta. Cal abonar per endavant les taxes i els Preus Públics.

Autoreproduccions:

L’usuari també podrà fer autoreproduccions amb mitjans propis no invasius. Es podran fer reproduccions amb l’autorització prèvia del personal de la sala de consulta i sempre que no existeixin motius legals o de conservació que ho impedeixin.

Si l'Arxiu disposa d'una còpia del document en un altre suport a partir del qual es pugui facilitar la reproducció, no es permetrà l'autoreproducció.

No es permet l'ús flaix ni altres sistemes d'aportació d'il·luminació, escàners o aparells que entrin en contacte amb el document, en la realització de les reproduccions.

L’usuari haurà de manipular els documents amb cura per evitar-ne el deteriorament, prioritzant la preservació del document per sobre la qualitat de la reproducció.

També s’evitarà qualsevol soroll o causar molèstia a la resta d'usuaris.

L’usuari no utilitzarà trípodes o altres accessoris, mentre l'Arxiu no disposi d'un lloc adequat per fer-ho fora de la sala de consulta.