PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

Crides per àmbits

  • Cooperació Internacional
  • Social
  • Lleure
  • Esportiu
  • Educatiu
  • Protecció dels Animals
  • Sanitari
  • Veïnal
  • Cultural
  • Medi Ambiental
  • Drets Civils

    VOLUNTARIAT A L'AVAN

    Entitat

    FUNDACIO PRIVADA AVAN
    http://www.avan.cat/
    Contacte: Rosalia Montenegro C. Estrella nº 110 - De dilluns a divendres de 8 del matí a 8 del vespre
    Telèfon: 93.715.64.85
    Email: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
    Facebook: https://www.facebook.com/avan.amicsneurologia
    Twitter: https://twitter.com/AVANamics
    Lloc: Sabadell

    Data de l'actuació

    Tipus de Crida: Periòdica
    Tot l'any

    Tipus d'usuari

    Persones amb discapacitat

    Àmbit d'actuació

    Sanitari

    Descripció de l'activitat

    La Fundació Privada AVAN és una entitat sense ànim de lucre que vetlla per millorar la qualitat de vida tant de les persones afectades per malalties neurològiques com els seus familiars i entorn, oferint suport social, terapèutic i de lleure i establint un compromís d´atenció, proximitat i continuïtat.
    Com a Voluntari pots col·laborar en els següents programes:
    PROGRAMA DE VOLUNTARIAT AL CASAL OBERT: Es refereix a la col·laboració en totes aquelles activitats i tasques marcades per l’integradora social del Casal Obert. El Casal Obert és un Servei que s'ofereix de forma gratuïta a totes aquelles persones que vulguin assistir-hi es fa els divendres de 17 a 20h. L'assistència pot ser a la mateixa seu on es realitzen activitats: manualitats, jocs de taula, taules de conversa, visites a museus, sessions de ball, sortides per la ciutat, sessions de ping-pong, tennis, natació... El voluntari hauria de donar suport a totes aquelles tasques que els professionals determinin: suport i acompanyament en les activitats, dinamització del grup, etc.
    PROGRAMA DE VOLUNTARIAT AL CASAL DE LLEURE: El Casal de lleure Obert és un servei que és fa dilluns i dimecres de 17 a 20h. L'assistència pot ser a la mateixa seu on es realitzen activitats: manualitats, jocs de taula, taules de conversa, visites a museus, sessions de ball, sortides per la ciutat, sessions de ping-pong, tennis, natació... El voluntari hauria de donar suport a totes aquelles tasques que els professionals determinin: suport i acompanyament en les activitats, dinamització del grup, etc.

    PROGRAMA DE VOLUNTARIAT ANEM: en aquest cas, els voluntaris col·laboren donant suport als professionals dinamitzadors a les sortides que periòdicament es realitzen des del "Programa ANEM". Aquest consisteix en sortides curtes, habitualment d’un dia, amb tots aquells pacients joves. Es fan dins l'àmbit territorial de Catalunya i sempre amb l'assistència i supervisió continuada de professionals de l'AVAN . El voluntari sol realitzar tasques d'acompanyament a aquests, supervisió i vigilància del grup o de pacients assignats, etc.


    PROGRAMA CASAL DE LLEURE DISSABTE: Col·laborar en activitats socioculturals i lúdiques en horari de 16 a 20 hores els dissabtes a Sabadell. Consisteixen en activitats tant exteriors com interiors, en les quals és fomenta l’integració social i lúdica a través d’un oci participatiu.

    PROGRAMA DE VOLUNTARIAT EN ACTIVITATS EXTRAORDINARIES I TAULES INFORMATIVES: El voluntari assisteix a  aquelles ocasions de caràcter puntual en les que l'AVAN realitza activitats de difusió de la seva funció en l'àmbit de l'atenció a malalts neurològics i familiars, informació de diverses neuropatologies i afectacions desencadenants, de recaptació de fons, etc.
    SERVEIS: Participa en el dia a dia del servei d'atenció diürna, centre d'atenció especialitzada, grup ictus, grups d’estimulació cognitiva,…
    TASQUES ADMINISTRATIVES: Dona un cop de mà a l'equip de gestió i administració en tasques informàtiques, organitzatives, de comunicació...
    TRANSPORT: Uneix-te a l'equip de transport   adaptat en els recorreguts des dels domicilis de les persones usuàries fins l’AVAN i viceversa.
    CUIDEM: Acompanya al grup de persones usuàries, a les seves famílies i al personal tècnic durant una semana de vacances adaptades


    Perfil voluntariat

    Si ets una persona motivada, activa i amb iniciativa, i vols dedicar una part del teu temps a col·laborar amb l'AVAN,  aquest és el teu lloc!
    Pots fer voluntariat a l'AVAN i gaudir amb nosaltres realitzant activitats socials, esportives, culturals o d’oci, o, si ho prefereixes, també pots donar un cop de mà en tasques de suport, gestió i administració.
    SI...
    · Ets una persona empática, compromesa i amb ganes d’aprendre
    · Vols dedicar el teu temps a col.laborar en tasques socials o de suport
    · Tens disponibilitat de temps i ganes d'oferir o compartir la teva experiència o coneixements.
    Aquest és el teu lloc! Omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.


    Us podeu inscriure emplenant el següent formulari i enviant-lo a l'adreça electrònica de l'entitat

    També et pot interessar...