PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

capsaleraEstiuJove 002

Recursos per trobar feina

ON?
- El servei d’ocupació de Catalunya (SOC) ofereix tots els recursos i eines que la Generalitat posa al teu abast en matèria de formació i d'ocupació. T’hi pots inscriure a partir dels 16 anys.
- Consulta les ofertes (tant municipals com privades) de la borsa de treball  a través de la pàgina de Sabadell Treball o dirigeix-te al Vapor Llonch, on hi ha un espai de recerca permanent de feina, amb personal professional en temes d’ocupació.
- Les Empreses de treball temporal (ETT), són empreses privades que es dediquen a fer d’intermediaris entre les empreses que els han contractat i les persones que es troben en situació de recerca de feina.
- Si el que t'interessa és un lloc de treball a l'administració pública, cal que preparis oposicions. Consulta l’oferta pública que ofereix l’Ajuntament de Sabadell, la Generalitat i el Ministeri d’administracions públiques.
COM?
Utilitza tots els recursos que coneixes: portals d’ocupació, xarxes socials, contactes (has de fer saber que busques feina), premsa o les pròpies empreses (autocandidatura), però és important portar un control estructurat de totes les accions que realitzis per corregir errors i millorar la recerca.
QUAN?
No és el mateix buscar feina en general, que buscar feina de temporada. Si busques feina de temporada (Nadal, estiu...), cal ser previsor/a i començar a buscar uns mesos abans.

També et pot interessar...