PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

JOVES

Recursos per trobar feina

ON?
- El servei d’ocupació de Catalunya (SOC) ofereix tots els recursos i eines que la Generalitat posa al teu abast en matèria de formació i d'ocupació. T’hi pots inscriure a partir dels 16 anys.
- Consulta les ofertes (tant municipals com privades) de la borsa de treball  a través de la pàgina de Sabadell Treball o dirigeix-te al Vapor Llonch, on hi ha un espai de recerca permanent de feina, amb personal professional en temes d’ocupació.
- Les Empreses de treball temporal (ETT), són empreses privades que es dediquen a fer d’intermediaris entre les empreses que els han contractat i les persones que es troben en situació de recerca de feina.
- Si el que t'interessa és un lloc de treball a l'administració pública, cal que preparis oposicions. Consulta l’oferta pública que ofereix l’Ajuntament de Sabadell, la Generalitat i el Ministeri d’administracions públiques.
COM?
Utilitza tots els recursos que coneixes: portals d’ocupació, xarxes socials (a facebook hi ha grups de cerca de feina), contactes (has de fer saber que busques feina), premsa o les pròpies empreses (autocandidatura), però és important portar un control estructurat de totes les accions que realitzis per corregir errors i millorar la recerca.
QUAN?
No és el mateix buscar feina en general, que buscar feina de temporada. Si busques feina de temporada (Nadal, estiu...), cal ser previsor/a i començar a buscar uns mesos abans.

També et pot interessar...

Sabadell treball

Sabadell treball

Departament de Treball i Empresa de l'Ajuntament de Sabadell
DIBA slo

DIBA slo

Servei local d'ocupació de la Diputació de Barcelona.
Infofeina

Infofeina

Portal català de la feina
Catalunyawork

Catalunyawork

Contractacions a Catalunya
InfoJobs

InfoJobs

Borsa de treball online
Linkedin

Linkedin

Xarxa social orientada als professionals i els negocis.