PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

GENT GRAN

 

La Festa Gran

Els darrers anys, Sabadell ha fet una aposta clara per ser una ciutat amable amb les persones i això passa per ser una ciutat amigable amb la gent gran. Una ciutat de la qual tots i totes poguem gaudir plenament quan deixem enrere l’etapa laboral. Perquè Sabadell és gran i necessita ser la casa de tothom que hi conviu.

En aquest temps hem treballat també per oferir un espai de reconeixement a la funció de les persones grans en la societat i donar veu a les persones que estan vivint aquesta etapa del cicle de la vida per escoltar-les amb atenció. Enguany, a més, estem desenvolupant el Pla de les Persones Grans de Sabadell dins del projecte Sabadell, ciutat amigable amb les persones grans. Aquesta és una oportunitat per planificar una futura ciutat molt més inclusiva amb tots els seus ciutadans i ciutadanes.

Sabadell necessita les persones grans: el seu coneixement, la seva experiència, la seva cooperació i el suport que donen al seu voltant. Aquesta ciutat ha de facilitar la vida a les persones grans i els ha de fer protagonistes dels espais de cultura i de lleure. Per això cada any organitzem la Festa Gran, amb la col·laboració de les entitats i casals de la ciutat.

La Festa Gran en imatges

.