PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

OFICINA D'ENTITATS I VOLUNTARIAT

 

02
Octubre
2023

El programa de la Tardor del Voluntariat es presenta amb el lema “Sabadell Voluntariat suma Comunitat”

La Tardor del Voluntariat arriba a la seva setena edició i inclou una representació de dansa comunitària

El programa de la Tardor del Voluntariat es presenta amb el lema “Sabadell Voluntariat suma Comunitat”

La Tardor de Voluntariat celebra una nova edició destinada a fomentar i donar visibilitat al voluntariat, a crear xarxa entre les persones voluntàries i les entitats i a enfortir la comunitat. Alhora, vol ser un reconeixement a la tasca dels voluntaris i voluntàries de la ciutat. És per això que s’han programat diverses activitats dins un programa impulsat per l’Ajuntament i que és du a terme gràcies a la implicació de les entitats de la Taula de Voluntariat.

Entre les propostes, hi trobem diverses accions formatives i l’exposició “25 anys del punt de Voluntariat de Sabadell”, inaugurada per a La Tardor del Voluntariat de l’any passat i que es podrà visitar del 5 al 30 d’octubre al Casal Pere Quart. També hi haurà xerrades de sensibilització com la que es durà a terme el 19 d’octubre a les 6 de la tarda al Teatre Principal, amb Pallassos sense Fronteres, que explicaran la seva experiència amb infants i persones refugiades i desplaçades.

Així mateix, el Punt del Voluntariat participarà a la mostra d’entitats del MESCLA’T, dissabte 7 d’octubre, a la Plaça del Dr. Robert, on atendrà la ciutadania i promocionarà les entitats de voluntariat. I es presentarà el llibret que ha editat l’Oficina d’Entitats i Voluntariat per donar a conèixer els diferents projectes de voluntariat de la ciutat.

Destaca també la taula rodona d’experiències de voluntariat, que tindrà lloc el 15 de novembre, a les 7 de la tarda, al Casal Pere Quart, on hi participaran voluntaris i voluntàries de diferents entitats de la ciutat.

A banda, amb l’objectiu de crear xarxa i enfortir la relació entre voluntaris i voluntàries, es crearà una dansa comunitària, on mitjançant les arts escèniques es farà visible què representa fer voluntariat. Aquesta dansa es representarà en el marc de la Festa del Voluntariat.

Festa del Voluntariat

Tindrà lloc el diumenge 26 de novembre a la plaça de les Dones del Tèxtil, a partir de 2/4 de 12 del migdia. Es comptarà amb un espectacle de circ i la representació d’una dansa comunitària i a 1 del migdia tindrà lloc l’acte institucional de reconeixement i agraïment a les persones voluntàries de les entitats de Sabadell.

Més informació: web.sabadell.cat/oficinaentitats

Programa complet d’activitats

Categories Entitats, Voluntariat, Entitats i Voluntariat Tags Oficina entitats i voluntariat, tardor del voluntariat, voluntariat

També et pot interessar...