PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

04
Maig
2021

Obertes les inscripcions al taller “Millorem la participació interna a la nostra entitat”

El taller, que serà en línia, es durà a terme el dia 1 de juny de 2021

Obertes les inscripcions al taller “Millorem la participació interna a la nostra entitat”

En el marc del Pla de Formació per a Entitats i Persones Voluntàries, l’Oficina d’Entitats i Voluntariat de l’Ajuntament de Sabadell organitza un nou taller adreçat a totes les persones vinculades a entitats sense ànim de lucre de la ciutat, que vulguin incorporar eines i estratègies per a millorar la participació interna de l’associació.

Un dels reptes més importants de qualsevol entitat sense ànim de lucre és la participació de la seva base social. La millora de la implicació en les activitats de l’entitat, l’assistència a les assemblees, el relleu per a la Junta directiva o la mobilització de persones per fer front a les necessitats de l’entitat, requereixen una voluntat clara per impulsar la participació, però també d’uns coneixements i unes eines específiques. 

Aquest taller pretén oferir eines i habilitats per millorar els processos de participació de les entitats i recursos pràctics per fer un pas endavant en la millora de la participació interna. 

La formació, que es durà a terme el proper dimarts 1 de juny, de 18 a 21 h, combina exposicions teòriques i exemples pràctics. Serà impartida en format webinar per l’Aula d’Esplai del Vallès. 

El curs és gratuït i les places són limitades. Cal inscripció prèvia complimentant aquest formulari.

Més informació: web.sabadell.cat/oficinaentitats

Categories Entitats, Voluntariat, Participació ciutadana Tags participació, Pla de Formació d'Entitats