PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

PARTICIPACIÓ CIUTADANA

 

17
Març
2021

Obertes les inscripcions per a un nou curs en línia d’iniciació al voluntariat

Obertes les inscripcions per a un nou curs en línia d’iniciació al voluntariat

Ja s’ha obert el termini d’inscripcions per accedir a una nova edició del curs d’iniciació al voluntariat, una formació en línia i gratuïta. Aquesta serà la 25a edició del curs, una formació inclosa al Pla de Formació per a entitats i persones voluntàries 2021 de l’Ajuntament de Sabadell i reconeguda al Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya.

Les sessions s’adrecen a totes les persones que estiguin interessades a fer voluntariat o començant a col·laborar de forma voluntària en alguna entitat sense ànim de lucre de la ciutat. I per assistir-hi només cal tenir coneixements d’internet a nivell d’usuari i disposar d’un ordinador (amb el mòbil no és possible seguir la dinàmica del curs).

El curs serà impartit per Creu Roja Sabadell, del 12 d’abril a l’11 de maig. Consta de 2 videoconferències a través de la plataforma zoom i de 15 h de treball individual a la plataforma moodle, amb visionat de continguts i realització d’exercicis. Les places són limitades i cal fer inscripció prèvia complimentant aquest formulari.  

Més informació: web.sabadell.cat/oficinaentitats

Categories Entitats, Voluntariat, Participació ciutadana Tags Creu Roja Sabadell, formació