PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

24
abril
2020

El 29 d’abril tindrà lloc una sessió extraordinària del Ple Municipal que es celebrarà de manera telemàtica

Es tractaran només temes urgents, entre els quals la modificació de crèdit per a mesures de resposta al coronavirus i la continuïtat del procediment per aprovar definitivament el pressupost 2020

El 29 d’abril tindrà lloc una sessió extraordinària del Ple Municipal que es celebrarà de manera telemàtica

El proper dimecres, 29 d’abril, a les 10 h del matí, es celebrarà un Ple Municipal extraordinari que, en el marc de l’actual situació d’emergència sanitària, es portarà a terme de manera telemàtica. Així s’ha acordat avui en Junta de Portaveus, com també l’ordre del dia de la sessió, que debatrà únicament temes urgents o inajornables. El Ple, al qual estan convocats els 27 regidors i regidores del consistori, es podrà seguir, com sempre, en streaming al portal municipal www.sabadell.cat.

Entre els temes que es tractaran dimecres, hi ha una modificació de crèdit per donar resposta a la situació provocada pel coronavirus a la ciutat. A banda dels recursos habituals de l’administració municipal, l’Ajuntament ha consignat ja més d’1,3 milions d’euros per a accions específiques. D’aquesta quantitat, una gran part -més d’1,17 milions- s’integrarà en una modificació de crèdit amb càrrec al romanent líquid de tresoreria, que el govern presentarà al Ple per a la seva aprovació. Altres 129.000 euros sortiran del fons de contingència.


D’altra banda, al Ple també es portarà a aprovació la continuitat del procediment d'aprovació del Pressupost General de l'Ajuntament per a l'exercici 2020 que, després de la seva aprovació inicial i durant el període d’exposició pública, va quedar interromput per la declaració de l’Estat d’Alarma. Ara, es vol reprendre el procés que permeti culminar l’aprovació definitiva de la proposta pressupostària.

Categories Ajuntament, Govern, Salut Tags ajuntament, coronavirus, covid-19, ple, pressupost, salut