PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

28
Març
2020

Els ‘makers’ de Sabadell i l’Ajuntament es coordinen per col·laborar amb el Laboratori 3D del Parc Taulí en la seva lluita contra la COVID-19

Els ‘makers’ de Sabadell i l’Ajuntament es coordinen per col·laborar amb el Laboratori 3D del Parc Taulí en la seva lluita contra la COVID-19

Els particulars de Sabadell que disposen d’impressores 3D, i que volen i poden imprimir peces validades pel Laboratori 3D del Parc Taulí, ja disposen d’un circuit per poder-se posar a disposició de la lluita contra la COVID-19. I, gràcies també a l’interès i a la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell, aquesta setmana es començaran a rebre les primeres peces al Parc Taulí.

El responsable del Laboratori 3D del Parc Taulí, el doctor Ferran Fillat, ha delegat la coordinació dels makers de Sabadell en Eudald Coret, un enginyer mecànic autònom que es dedica al disseny i prototipat, que ara coordina, juntament amb Clàudia Arenas, l’acció de tots els voluntaris d’aquesta iniciativa mitjançant el grup de Telegram CV19_FAB_ParcTauli.

A partir d’aquest dilluns, l’Ajuntament de Sabadell, mitjançant treballadors municipals de la seva plantilla, començaran a fer la recollida a domicili de les peces impreses i les portaran directament al Parc Taulí. Una funció també imprescindible en aquest engranatge, tenint en compte la recomanació general de confinament.

El Laboratori 3D del Parc Taulí va posant a disposició de tota la Comunitat 3D el catàleg amb totes les peces que es van validant, però als impressors particulars se’ls demana que només imprimeixin unes peces determinades. Es tracta de peces que no requereixen els controls de qualitat de les peces que han d’estar en contacte directe amb els pacients, ja que aquestes ja s’estan gestionant mitjançant aquesta plataforma empresarial.

Fins ara, hi ha a disposició dels makers una maneta per obrir portes sense el contacte de les mans (codi 3DPT002) del catàleg i, molt properament, també disposaran de l’arxiu per imprimir la visera per a pantalla de seguretat per als professionals sanitaris.

Des del Laboratori 3D del Parc Taulí es vol expressar l’agraïment a tota la comunitat maker de Sabadell i a l’Ajuntament de la ciutat per aquesta inestimable col·laboració en la lluita contra la COVID-19.

Categories Ajuntament, coronavirus, Salut Tags coronavirus, Corporació Parc Taulí, Covid-19, Hospital Parc Taulí