PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

30
Març
2020

Es posa en marxa un espai virtual d’intercanvi empresarial de suport a la ciutadania i al teixit empresarial i comercial

Amb el nom MARKET EMPRESARIAL COVID-19 SABADELL, s’ha habilitat un apartat a sabadellempresa.cat

Atesa la situació d'excepcionalitat i d'estat d'alarma, des de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a de l’Ajuntament de Sabadell es reforcen els canals telemàtics per donar suport als projectes emprenedors i a les empreses. Dins el web sabadellempresa.cat s’ha creat un espai d’oferta empresarial amb el nom MARKET EMPRESARIAL COVID-19 SABADELL, des d’on es convida persones emprenedores i empresàries a oferir els seus serveis, productes i contactes de forma totalment gratuïta a d'altres projectes emprenedors, empreses o tercers. L’objectiu final és donar suport a la ciutadania i al teixit empresarial i comercial.

Les empreses que vulguin adreçar les seves propostes ho poden fer per mitjà de l’adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. especificant el nom de l’empresa, així com les característiques del producte o servei que s’està oferint. Les propostes seran registrades, valorades i publicades a sabadellempresa.cat. Aquest servei previsiblement romandrà actiu fins el moment que acabi l’estat d’alarma.

Atenció a empreses i autònoms

L’Ajuntament de Sabadell està impulsant diferents mesures amb l’objectiu de mitigar l’impacte econòmic derivat per la crisis de la Covid-19 i donar suport a la ciutadania, teixit empresarial i comercial de la ciutat. Per resoldre dubtes en l’àmbit laboral, empresarial i econòmic s’ha organitzat un servei d’atenció municipal integrat per personal de Desenvolupament Econòmic de l’Ajuntament de Sabadell pertanyent principalment a l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a i al Servei d’Orientació i Intermediació laboral.

Les persones que vulguin adreçar les seves consultes tenen a la seva disposició el correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.. En un termini inferior a 24 h (dies hàbils) seran atesos tots els correus que s’adrecin a aquesta bústia. D’altra banda, també s’ha habilitat el telèfon 618 31 66 16. L’horari d’atenció telefònica serà de dilluns a divendres de 9 a 14 h. En paral·lel està a disposició de tothom el web http://www.vaporllonch.cat/inici/covid-19 actualitzat permanentment.

D’altra banda, per facilitar l’accés a la informació de totes les persones que es veuen afectades en l’àmbit laboral o empresarial per la situació actual des de l’Ajuntament de Sabadell s’ha editat una guia resum de mesures econòmiques per a persones amb contracte laboral i per a empreses i persones autònomes que s’actualitza de forma permanent.

Categories Ajuntament, coronavirus, Empresa, Economia i treball, Salut Tags coronavirus, Covid-19