PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

12
Març
2020

L’Ajuntament es posa a disposició de la Generalitat i de les famílies de l’Escola Mas Boadella després que s’hagi anunciat el tancament temporal del centre

L’Ajuntament es posa a disposició de la Generalitat i de les famílies de l’Escola Mas Boadella després que s’hagi anunciat el tancament temporal del centre

Després que la Generalitat de Catalunya hagi anunciat el tancament temporal de l’Escola Mas Boadella de Sabadell, l’Ajuntament de Sabadell es posa a disposició de la Generalitat en tot allò que es pugui precisar com també de les famílies i el conjunt de la comunitat educativa de l’escola.

La decisió de tancament, que ha estat comunicada aquesta matí a l’alcaldessa, ha estat presa pel Departament d’Educació de la Generalitat després que el Departament de Salut hagi demanat confinar als 35 mestres del centre educatiu, el 100% de la plantilla. És per aquest motiu que el Departament ha decidit suspendre l’activitat d’aquesta escola durant 14 dies. El centre comptarà amb un servei de guarda per aquells pares que necessitin unes hores per organitzar-se.

Davant la situació, l’alcaldessa ja s’ha posat en contacte amb la direcció de l’Escola Mas Boadella per oferir la seva col·laboració. L’Ajuntament fa una crida a la tranquil·litat i a la responsabilitat de tots i cadascun dels ciutadans i ciutadanes i es posa a la seva disposició en tot allò que pugui ser necessari.

Categories Ajuntament, coronavirus, Govern, Educació, Salut Tags coronavirus, Covid-19