PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

26
Febrer
2020

L’Ajuntament i el Taulí es troben per analitzar la situació envers el coronavirus després dels primers casos detectats a Catalunya

L’Ajuntament i el Taulí es troben per analitzar la situació envers el coronavirus després dels primers casos detectats a Catalunya

L’Ajuntament de Sabadell i la Corporació Sanitària del Parc Taulí (CSPT) han mantingut avui una trobada per analitzar la situació envers el coronavirus després que s’hagin detectat els primer casos de COVID-19 a Catalunya. Ambdues institucions han coincidit en donar un missatge de tranquil·litat a la població i recordar les mesures de protecció que marca la Conselleria de Salut de la Generalitat.

Han assistit a la trobada l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, la regidora de Salut, Sonia Sada; el director general del Consorci de la CSPT, Joan Martí; la directora executiva de l’Hospital de Sabadell i l’Albada, Cristina Carod i el cap de servei de malalties infeccioses de la CSPT, Manel Cervantes.

Recomanacions

Com en altres malalties respiratòries, la Conselleria de Salut recomana seguir una sèrie de mesures genèriques de protecció individual:

  • Rentar-se les mans sovint amb aigua i sabó o amb desinfectant de mans a base d’alcohol.
  • Tapar-se la boca i el nas quan es tussi o esternudi, preferiblement amb el colze o amb un mocador d’un sol ús.
  • Procurar evitar el contacte estret amb persones que tinguin símptomes de grip o refredat.
  • Evitar tocar-te els ulls, el nas i la boca.
  • Si es té febre, tos o dificultat per respirar, demanar atenció sanitària i trucar al 061.

Si alguna persona ha tornat de viatge de les zones afectades, no cal prendre cap mesura especial si no es presenten símptomes. Si la persona es troba malament, es recomana quedar-se a casa i comunicar per telèfon als serveis sanitaris que s’hi ha estat de viatge o trucar al 061.

Categories Ajuntament, coronavirus, Salut Tags coronavirus, Corporació Parc Taulí, Covid-19