PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

10
abril
2020

La Policia Municipal intensifica els controls perquè es compleixi el confinament durant la Setmana Santa

Ja ha interposat prop d’un miler de denúncies des de l’inici del confinament

La Policia Municipal intensifica els controls perquè es compleixi el confinament durant la Setmana Santa

L’Ajuntament fa una nova crida perquè la ciutadania resti a casa seva, també durant la Setmana Santa. La Policia Municipal ha intensificat els controls perquè la ciutadania compleixi les restriccions de l’Estat d’Alarma també durant la Setmana Santa i per garantir que es compleixin les mesures de confinament. La Policia ha interposat unes 990 denúncies per desobediència als agents o per no respectar les restriccions de l’Estat d’Alarma. 

Tot i això, la gran majoria de la població té un comportament exemplar, que està mantenint el confinament i també la distància social quan s’ha de desplaçar, per exemple, per anar a comprar. Les mesures per continuar el confinament durant la Setmana Santa són una de les qüestions més destacades del dia en relació a la gestió de la ciutat durant el coronavirus. També es recorden altres mesures que es mantenen: 

  1. Atesa la continuïtat de les mesures de confinament, la zona blava, que estava suspesa fins a l’11 d’abril, prorrogarà la seva gratuïtat fins a la finalització de l’Estat d’Alarma. 
  1. Els CAP de Sabadell que es mantenen en funcionament, després de la reordenació implementada per la situació d’excepcionalitat, obriran de 8 a 20h avui, Divendres Sant, i també Dilluns de Pasqua per tal d’assegurar la millor atenció a la població. Això permetrà, entre altres coses, evitar possibles acumulacions que es podrien donar amb quatre dies festius seguits. En el cas del CAP Can Rull, obre aquests dos dies de 10 a 17 hores.

Cal recordar que a hores d’ara el CAP Ca n’Oriac atén de 8 a 20 hores de dilluns a diumenge però de dilluns a divendres fa només atenció a la població adulta. L’atenció pediàtrica es fa al CAP Concòrdia. D’altra banda, el CAP Nord està tancat, la seva atenció a la població adulta es fa al CAP Ca n’Oriac i la pediàtrica al CAP Concòrdia. Així mateix, ha tancat el CAP Gràcia, derivant les atencions al CAP de Merinals, com també el consultori del Poblenou, els pacients del qual s’atenen al CAP La Serra. A més, el CAP Concòrdia concentra les visites de pediatria dels CAP Concòrdia, Creu Alta, Can Rull, Ca n’Oriac i Nord. 

L’Ajuntament recorda la necessitat que tothom respecti les mesures decretades i fa una crida perquè la ciutadania resti a casa seva. S’apel·la a la col·laboració i a la responsabilitat del conjunt de la ciutadania perquè des de la responsabilitat individual contribueixin a superar col·lectivament l’actual situació.

Categories Ajuntament, coronavirus, Govern, Policia Municipal, Salut Tags coronavirus, Covid-19, Policia Municipal