PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

27
Febrer
2024

Ple municipal del mes de febrer

El Ple del mes de febrer, celebrat el dia 26, va tractar i aprovar la modificació del contracte de serveis per a la gestió de les escoles bressol i els centres d'educació infantil i familiar municipals. Més informació.

A més, durant la part resolutiva també es van debatre i aprovar els punts següents:

 • Aprovació de l'acta de la sessió ordinària número 1/2024, de 29 de gener.
 • Rectificació dels errors materials detectats en l'acord del Ple de 27 de novembre de 2023, pel qual s'aprova la justificació de la dotació econòmica assignada als grups municipals corresponent al període comprès entre l'1 de gener i el 16 de juny de 2023.
 • Aprovació definitiva del Reglament de prestacions econòmiques de caràcter social.
 • Acceptació de l'encàrrec de gestió de l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, per a l'assessorament i la gestió de serveis en matèria d'habitatge per al període 2024-2027, per mitjà de l'Oficina Local d'Habitatge de Sabadell.
 • Aprovació inicial de les bases reguladores per a l'atorgament dels guardons del Memorial Àlex Seglers.
 • Aprovació inicial del primer expedient de modificació de crèdit del Pressupost de la corporació per a l'exercici 2024.
 • Dació de compte de l'informe de la Tresoreria de 18 de gener de 2024, sobre el compliment dels terminis de pagament respecte al quart trimestre de 2023, i dels informes de la Tresoreria de 21 de novembre i 19 de desembre de 2023 i 25 de gener de 2024, sobre el període mitjà de pagament dels mesos d'octubre, novembre i desembre de 2023, respectivament.
 • Aprovació de les tarifes del servei de taxi per a l'any 2024.
 • Dació de compte de l'acord de la Comissió Territorial d'Urbanisme de l'Arc Metropolità de Barcelona d'11 de desembre de 2023, pel qual es dona conformitat al Text refós de la Modificació puntual del Pla General Municipal d'Ordenació de Sabadell en l'àmbit industrial de Can Roqueta (MPG-128).
 • Dació de compte de l'acord de la Comissió Territorial d'Urbanisme de l'Arc Metropolità de Barcelona de 17 de novembre de 2023, pel qual s'aprova definitivament el Pla especial per a l'ordenació de volums i l'assignació d'usos de la reserva d'equipament (c-0) a la carretera de Bellaterra, dins l'àmbit de Sant Pau de Riu-sec (PE-144).
 • Aprovació de la baixa voluntària de l'Ajuntament de Sabadell com a membre de l'Associació de Municipis i Entitats per l'Aigua Pública.
 • Aprovació del canvi de titularitat a favor de la Fundació Xalest de la concessió de domini públic atorgada a l'Escola Taller Xalest, SCP per a l'ús privatiu de l'edifici identificat com a 1 i 2 del recinte de l'antiga escola Cifuentes, situada al carrer Turina, 11.

A la part deliberativa i de control, es va donar compte de l'estat d'execució de les mocions aprovades pel Ple i la Junta de Portaveus durant l'any 2023; i es van aprovar les mocions següents:

 • Moció de l'Associació de Famílies d'Infants de l'escola Andreu Castells, sobre la disconformitat amb l'equip directiu fix de l'escola, actualment de baixa. Es va aprovar per majoria amb els vots favorables de tots els grups, excepte del PP que es va abstenir.
 • Moció del grup municipal de Crida per Sabadell, en defensa de mesures urgents per fer créixer el parc d'habitatge públic. Es va aprovar per majoria amb els vots a favor d’ERC, SBD en comú Podem i Crida, l’abstenció del PSC i Junts i els vots en contra de Vox i PP.

Categories Ajuntament, Mocions, Transparència Tags ple municipal