PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

URBANISME I TERRITORI

18
Juliol
2019

Trobada de treball a Sabadell de la Xarxa Metropolitana de Ciutats EDUSI

Trobada de treball a Sabadell de la Xarxa Metropolitana de Ciutats EDUSI

La Xarxa Metropolitana de Ciutats EDUSI ha celebrat avui a Sabadell la vuitena sessió de treball per compartir experiències i generar dinàmiques col·laboratives al voltant dels projectes integrats en l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI). La xarxa la formen les quatre ciutats catalanes que han rebut ajuts de Fons Europeus FEDER per implementar l’EDUSI: Barcelona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Boi de Llobregat i Sabadell.

Durant la sessió, s’ha informat de l’estat d’execució de les EDUSI en aquestes ciutats. També s’han compartit indicadors de compliment i s’ha treballat sobre una proposta d’activitat conjunta a organitzar entre les quatre ciutats.

El primer tinent d’alcaldessa de l’Àmbit de Presidència i Drets Socials, Pol Gibert, ha donat la benvinguda a les delegacions tècniques participants, que han celebrat la sessió a la Sala de Govern de l’Ajuntament.

La Xarxa Metropolitana de Ciutats EDUSI va crear-se el 2017 amb l’objectiu de millorar el coneixement i les sinergies dels diferents projectes que s’implementaran en les quatre ciutats. En aquestes trobades es comparteixen experiències tant en el camp de la gestió com dels continguts dels projectes a realitzar; es generen dinàmiques de treball col·laboratives en les actuacions d’àmbit metropolità, per tal de construir bones pràctiques de governança local i es fan actuacions conjuntes de comunicació que ajudin a optimitzar recursos.

Sabadell té destinada a l’estratègia EDUSI un pressupost de 18.788.012,00 €, amb un finançament d’un 50% de fons Europeus pel programa operatiu FEDER de Creixement Sostenible 2014-2020.