PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

Objectius

El projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial de “VALLÈS INDUSTRIAL. Innovació i disseny de la indústria europea” és el resultat d’un llarg procés de treball de les entitats sòcies. Aquest PECT acompleix dues condicions prèvies; que fos una continuïtat de les estratègies i plans recents i vigents i, per altra banda, que s’alineés amb les estratègies de desenvolupament regional tant a nivell europeu com autonòmic. Tenint en compte aquests preliminars i les fortaleses, recursos i voluntats presents al territori, s’ha determinat una estratègia per al Vallès que basi el seu model de competitivitat i desenvolupament territorial en seguir liderant la indústria innovadora catalana, impulsant-la globalment a través d’un ecosistema innovador amb participació col·laborativa dels agents i especialitzant-la precisament en aquesta funció transversal de disseny i innovació que necessiten tots els àmbits industrials per créixer.

El PECT, “Vallès Industrial. Innovació i disseny industrial europeu” segueix l’objectiu d’una Especialització i Competitivitat Territorial (PECT). Els objectius principals i generals d’aquest PECT són els següents:

  • Posicionar el Vallès com a impulsor especialitzat de la innovació i el disseny en els sistemes industrials.
  • Fomentar la cultura innovadora i emprenedora i suport a la descoberta de noves tecnologies, nous productes i serveis.
  • Apostar per l’especialització de les empreses i dels perfils ocupacionals a través de l’orientació de la seva innovació cap a la cobertura de les necessitats del territori.

A fi d’assolir els objectius del PECT els diferents plans d’actuacions anuals despleguen parcialment les diferents actuacions previstes pel PECT.