PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 

ESCOLA DE MÚSICA I CONSERVATORI

 

Programa Bàsic

Aquest programa ofereix una formació musical bàsica, que al llarg de quatre anys desenvolupa en l’alumnat els fonaments del llenguatge musical i l’acosta a la realitat interpretativa mitjançant la veu i la pràctica individual i col·lectiva de l’instrument. Les assignatures bàsiques dels quatre cursos són Instrument, Llenguatge Musical i Cant Coral; a partir del Bàsic 2 s’hi afegeix el Conjunt Instrumental; i a partir del Bàsic 3, la possibilitat de cursar un segon instrument, però només amb un informe favorable de l’equip docent i si hi ha plaça disponible.

Els estudis de nivell elemental no són reglats i, per tant, no tenen validesa oficial, igual que els estudis d’aquest nivell a tot Catalunya.

quadre 2 programa basic

Bàsic Jove

Aquest programa ofereix una formació musical bàsica, que al llarg de tres anys desenvolupa en els alumnes els fonaments del llenguatge musical i els acosta a la realitat interpretativa mitjançant la veu i la pràctica individual i col·lectiva de l’instrument. És un programa paral·lel al Bàsic, però per a alumnes a partir de 12 anys.

De moment només s’implementa el primer curs, però la voluntat és que en cursos successius s’implementin dos cursos més. Les assignatures del primer curs són Instrument, Llenguatge Musical i Cant Coral.

2 Programa Bsic quadre 2

DESCARREGA EL PDF