PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 

ESCOLA DE MÚSICA I CONSERVATORI

banner prova acces conservatori

ORIENTACIONS PER A LES PROVES D'ACCÉS AL CONSERVATORI

Les proves d'accés a 1r de Grau Professional consisteixen a una prova de llenguatge musical i una prova de l'instrument pel qual se sol·licita plaça. Trobareu les orientacions per a aquestes dues proves al següent enllaç: Continguts, mostres i orientacions de les proves d'accés a 1r curs.

Les proves d'accés a 2n, 3r, 4t, 5è i 6è de Grau Professional consisteixen en una prova de Llenguatge musical i una prova de l'instrument pel qual se sol·licita plaça. En l'accés a 6è també hi ha una prova d'Harmonia. Les orientacions per a aquestes proves apareixen en el següent document: Orientacions de les proves d'accés als cursos 2n a 6è.

Exemples de lectures a vista instrumentals de les proves d'accés:

Models d’exercicis de les proves de Llenguatge Musical (tots els cursos) i Harmonia (només 6è):

Normativa:

- ORDRE del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya EDU/31/2009, de 4 de febrer, per la qual s'estableix l'organització de les proves específiques d'accés als ensenyaments professionals de música.

- RESOLUCIÓ del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya EDU/56/2022, de 18 de gener, per la qual es convoquen les proves específiques d'accés als ensenyaments professionals de música i de dansa per al curs 2022-2023.

coneix conservatori 01