PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES

Com és el procés de participació?

Taula de Mobilitat
Sessions participatives
Qüestionari

El procés de participació del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Sabadell permetrà que tothom pugui donar la seva opinió respecte a com creu que ha de ser el model de mobilitat de Sabadell.

El procés contempla tot un seguit d'àmbits de consulta i d’informació que facilitaran la participació de la ciutadania en l’elaboració del nou Pla, i que corresponen a :

  • Entrevistes a entitats i professionals especialistes vinculats amb la mobilitat de la ciutat.

  • Entrevistes a responsables polítics dels grups municipals amb representació al consistori.

  • Fòrum Territorial virtual mitjançant videoconferències.

  • Participació per internet mitjançat qüestionari DECIDIM.

  • Taula de Mobilitat.

 

Sessions participatives en línia al teu districte - Fòrum territorial virtual

Donada la situació generada pel COVID, el procés participatiu territorial es realitzarà mitjançant videoconferències específiques a cadascun dels districtes per tractar les necessitats i propostes tant del propi districte com les vinculades a la seva mobilitat i interacció amb la resta de la ciutat. D’aquesta forma s’aconseguirà una visió més acurada de tota la ciutat i es recolliran i tractaran amb detall les propostes millora dels tots els ciutadans.

Tothom està convidat a participar a les reunions dels seus respectius districtes. Podeu sol·licitar participar enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. indicant nom, telèfon i correu electrònic de contacte i districte on residiu).

Podeu consultar les convocatòries de les reunions territorials de participació clicant aquí

 

Participació per internet mitjançant qüestionari DECIDIM.

Tota la ciutadania està convidada a participar en la redacció del nou Pla de Mobilitat mitjançant la resposta al qüestionari on es plantejaran diverses preguntes sobre interessos i  necessitats en relació a la mobilitat en els diferents modes de transport així com en seguretat, distribució de mercaderies, o medi ambient. Igualment podreu deixar constància de la vostra priorització en diferents propostes d’actuació plantejades, o exposar les vostres.

Aquest qüestionari es realitza mitjançant la plataforma DECIDIM. Només necessitareu un dispositiu connectat a internet i identificar-vos per poder participar.

Podeu accedir i participar clicant aquí

 

La Taula de Mobilitat

La Taula de la Mobilitat és l’òrgan de participació i debat ciutadà entorn de la mobilitat i l'accessibilitat a la ciutat de Sabadell. Els resultats de la diagnosi del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible, dels processos participatius territorials i del qüestionari DECIDIM seran exposats a la Taula, per al seu anàlisi i valoració.

Un cop establerts els objectius i línies estratègiques es presentaran a la Taula de Mobilitat per participar en les propostes de les alternatives triades i que han de marcar les línies d’actuació per als propers anys.

Podeu consultar més informació de la Taula de Mobilitat aquí