PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
           

PARC AGRARI

Projecte FOODe

Projecte FOODe LOGO

El projecte FOODe és un projecte europeu emmarcat dins el programa Horizon 2020 de la Unió Europea en que l’ajuntament de Sabadell hi ha participat juntament amb altres 24 entitats (ajuntaments, universitat, centres de recerca i empreses privades) de 8 països diferents.

Els objectius del projecte FOODe són els d’accelerar el creixement d'iniciatives d’agricultura urbana impulsant sistemes alimentaris arreu del territori, i estendre l’agricultura local, tradicional, orgànica i sostenible.

A Sabadell el projecte FOODe s’han centrat en tres iniciatives d’horta urbana i periurbana. Els tres “pilots” estaran un al parc agrari, a l’horta del riu i una horta urbana.

L’ajuntament de Sabadell, conjuntament amb l’ICTA de la Universitat Autònoma de Barcelona ha realitzat processos participatius per la definició final d’aquests espais: en aquests han intervingut diferents entitats i associacions de Sabadell, estudiants de secundària de diferents instituts de la ciutat, cooperatives de consumidors, així com estudiants de cicles formatius agraris i estudiants universitaris de Ciències Ambiental (UAB) i Enginyeria en Ciències Agronòmiques (UPC).

Pàgina web del projecte FOODe