PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
           

PARC AGRARI

Finca i centre d'interpretació de Can Gambús

46 Plano Web2

La finca Agrícola de Can Gambús-Vallcorba és una finca de titularitat municipal que es troba dins del Parc Agrari de Sabadell amb una superfície agrària útil de 24,8 hectàrees i una superfície total de 42,44 hectàrees considerant la superfície forestal.

La finca de Can Gambús-Vallcorba, com a finca pública, ha de ser l’exemple per a totes les finques del Parc Agrari i del Rodal i com a tal ha de promoure la producció més respectuosa possible, fent servir les millors tècniques agronòmiques i potenciant el producte local de qualitat. Per això, la producció es desenvolupa sota el segell de producció ecològica.

L’any 2023 s’ha construït a la finca municipal de Can Gambús-Vallcorba la primera fase del magatzem i centre d’interpretació de Can Gambús amb l’objectiu d’impulsar un model productiu d’agricultura de proximitat i actuar de focus de divulgació i formació relacionades amb l’agricultura de proximitat i sostenible.

Amb aquest equipament es posa a disposició dels agricultors de la finca una infraestructura bàsica per dur a terme les seves feines, i es posen les bases pel futur centre d’interpretació i aula de treball que permetrà crear un centre de visitants al parc per tal d’impulsar l’activitat econòmica i fomentar activitats formatives i divulgatives encaminades a conservar i protegir el medi ambient i a promoure l’eficàcia dels recursos naturals i paisatgístics.

Per a més informació: Pla de gestió agroforestal de la finca municipal de Can Gambús

Centre interpretació de Can Gambús

Centre interpretació de Can Gambús