PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
FEMINISMES i LGTBI

 

Documents

Pla d'Igualtat de Gènere, Feminismes i LGBTI 2018 - 2022

   

 

Pla Transversal de LGBTI

>> Seguiment i avaluació. Any 2013

>> Seguiment i avaluació. Any 2014

>> Seguiment i avaluació. Any 2015

 

                                                 

Acords de la Junta de Portaveus amb motiu del Dia Internacional contra l'homofòbia, la lesbofòbia, la bifòbia i la transfòbia

>> 2012

>> 2013

>> 2014

>> 2015

 

Monogràfics editats per l'Oficina de Drets Civils, relacionats amb l'àmbit LGBTI:

Monogràfic Dia Internacional LGBTI. (Editat: 28 de juny de 2012)

Monogràfic Dia Internacional contra l'homofòbia. (Editat 17 de maig de 2012)

Monogràfic contra l'homofòbia a l'esport (Editat 28 de juny de 2014)

Un glossari: aproximacions a la diversitat sexual (Editat maig de 2015)

   Recull de notícies LGTBfobiques a l'esport (gener 2014 - febrer 2015)

"Apunts sobre... " Guies temàtiques guies temàtiques editades per l'Oficina Jove que volen generar opinió i reflexió sobre temes que preocupen als joves.

5. Els prejudicis en la sexualitat

9. Sexisme

14. La Sida

18. Violència de gènere

22. El Bullying

ALTRES DOCUMENTS D'INTERÈS

 

Informe coordinat i publicat per l'Observatori contra l'homofòbia

Editat per l'Área de Educación de FELGTB – Comisión de Educación de COGAM, el setembre de 2012

Sèrie: Carta de Drets Humans emergents. Publicació editada per l'Institut de Drets Humans de Catalunya

Estudi realitzat per voluntaris i voluntàries del Grup d’Educació de COGAM durant el curs escolar 2012/2013 a 37 centres educatius de la Comunitat de Madrid. Més de 5.200 enquestes reflexen la situació de la diversitat afectivo-sexuals als instituts madrilenys.

Document elaborat per SIDAStUDI. Amb aquest document SIDA STUDI vol contribuir a commemorar que fa 30 anys que lluitem per eradicar aquesta la Sida. En aquest sentit, es vol retre homenatge a totes les lluites que s’han dut a terme tant des de el món associatiu com des del cientìfic i poliíic durant aquests anys.

Recull de notícies elaborat per la Generalitat de Catalunya, relatiu als darrers anys prevenint la Sida a Catalunya.

D'Armand de Fluvià. Publicat per la Universitat Pompeu Fabra.

CCOO de Catalunya ha editat una guia per orientar i donar coneixements sobre la realitat que afecta lesbianes, gais, transsexuals i bisexuals en els seus llocs de treball, per defensar els seus drets i per afrontar els casos de discriminació que sovint pateix el col·lectiu. Més informació.

Exposició cedida per la Federación Andaluza ARCO IRIS. Produïda per la Regidoria de Drets Civils i Ciutadania de l'Ajuntament de Sabadell, amb motiu del Dia Internacional contra l'homofòbia en el futbol (19 de febrer de 2015)

Editat per l'Oficina de Drets Civils, en el marc del Dia Internacional contra la violència i el maltractament a les dones, 25 de novembre de 2014


 MÉS DOCUMENTS D'INTERÈS 

Pla Director de Drets Civils i Ciutadania 2011-2015. El Pla Director és el document que marca les línies de treball de la Regidoria de Drets Civils i Ciutadania dels propers quatre anys i s'ha elaborat de manera interactiva entre tot l'equip humà del departament. És un document marc que estableix les principals directrius polítiques i estratègiques per avançar en l'objectiu final d'aquesta política envers la ciutadania2011 2015 Pla director

 

 

 
  • Pla Director de Drets Civils i Ciutadania 2011-2015. El Pla Director és el document que marca les línies de treball de la Regidoria de Drets Civils i Ciutadania dels propers quatre anys i s'ha elaborat de manera interactiva entre tot l'equip humà del departament. És un document marc que estableix les principals directrius polítiques i estratègiques per avançar en l'objectiu final d'aquesta política envers la ciutadania.

 

Pla Director de Drets Civils i Ciutadania
Presentació del Pla Director
Pla Transversal
  • Pla transversal d'igualtat de gènere. S'ha debatut en el marc de la Comissió Informativa Especial de Drets Civils i Ciutadania, com també amb les entitats de la ciutat en una jornada participativa que va tenir lloc el 19 de gener de 2013. El Ple de l'Ajuntament va aprovar el Pla Transversal d'igualtat de gènere el dia 5 de febrer de 2013. Estudi i recull de dades: Activa Prospect, SL / Edició: Ajuntament de Sabadell
Pla transversal d'Igualtat de Gènere
Protocol municipal per a l'abordatge de la violència masclista a Sabadell
Protocol municipal per a l'abordatge de la violència masclista a Sabadell
Pla Municipal per a la Igualtat entre dones i homes a Sabadell
Pla Municipal per a la igualtat d'oportunitats entre dones i homes a Sabadell
Pacte pels Valors de la Convivència
  • Pacte pels Valors de la Convivència. Sabadell aposta per cultivar una ciutat ètica, posant en valor els valors que compartim i que ens han fet créixer, per això, l’Ajuntament de Sabadell va plantejar a la ciutat un procés de debat que va culminar en aquest Pacte pels Valors de la Convivència, com a marc per la qualitat de la convivència a la ciutat, situant-la al llindar de l’excel·lència.
Pacte pels Valors de la Convivència
Pla d'Acció
  • Pla intern d'Igualtat de gènere. Amb la voluntat de promoure i garantir una igualtat real entre tots els treballadors i treballadores municipals, la Junta de Govern Local va aprovar el 26 d’abril de 2013, el Pla d’Igualtat Intern de l’Ajuntament de Sabadell, proposat pels membres de la Comissió Tècnica Pla d’Igualtat, integrada pels Serveis de Recursos Humans i Drets Civils i Ciutadania i els tres sindicats que tenen representació a l’Ajuntament de Sabadell: CCOO, UGT i SPPME-CAT.
Pla d'Acció
Protocol d'assetjament
Protocol d'assetjament
 

MONOGRÀFICS EDITATS PER L'OFICINA DE DRETS CIVILS I APUNTS SOBRE... DE L'OFICINA JOVE DE SABADELL

 
 
>>Violència de gènere. Desembre de 2012. Aquesta publicació té com a objectiu oferir als i les joves, elements de reflexió sobre aquesta realitat que, desgraciadament, cada dia és notícia. Alhora, inclou recursos, tant presencials com virtuals, per aprofundir en la temàtica o per cercar suport.

>>El Sexisme. Desembre de 2007. Publicació que té com a objectiu oferir als i les joves elements de reflexió sobre el sexisme: què és? perquè n'hi ha? actituds sexistes?. Alhora, inclou recursos, tant presencials com virtuals, per aprofundir en la temàtica o per cercar suport.