PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
COOPERACIÓ

Sabadell Compromesa, Sabadell ciutat refugi
Plataforma ciutadana de suport a les persones refugiades
Informació i recursos

Quan Lesbos era una porta a l’esperança. Gener de 2016. Documental de Josep Ramon Giménez amb el suport d’Stop Mare Mortum

 


Astral: documental del programa Salvados, dirigit per Jordi Évole, que segueix la tasca de vigilància i salvament marítim de l’ONG catalana Proactiva Open Arms al Mediterrani per tal d’evitar les morts de persones que intenten arribar a Europa en busca de refugi.

 


Tarajal: Desmuntant la impunitat a la Frontera Sud. Documental de Metromuster que mostra la vulneració de drets humans que es produeix a la Frontera Sud per part de les pròpies institucions de l’Estat Espanyol.

 


District Zero: documental d’Oxfam Intermón protagonitzat per un refugiat siri al camp de Zaatari a Jordània on, a través de la seva botiga de telefonia mòbil, s’endinsa a la realitat i els records de la població que ha hagut de fugir de Síria.

 


Info K Especial Refugiats: reportatge adreçat a població jove sobre els persones refugiades.


Clips “Vides aturades”. Documental de la campanya Casa nostra casa vostra que s’emet a TV3 sobre el dia a dia d’un grup de persones refugiades sirianes en un camp a Grècia.