PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
COOPERACIÓ

Sabadell - Sarajevo

25 ANYS DE VINCLE

viatgeSarajevo1997 pFa 25 anys la ciutat de Sabadell va iniciar una relació d’amistat i de cooperació amb la ciutat de Sarajevo que va culminar amb el viatge que més de 50 persones representants de tots els sectors econòmics, socials i polítics de la ciutat varen realitzar del 5 al 8 de juny de 1997 per concretar diversos projectes de reconstrucció. Aquell moment va impactar de manera profunda en els valors de la nostra ciutadania i en l’esperit d’una ciutat, Sabadell, que es va implicar en defensar la idea d’una Europa humanista i compromesa amb els valors de la diversitat i de la democràcia.

La ciutat de Sabadell ho conmemora amb un programa d’actes que finalitzaran el juny del 2022 i que volen recuperar la memòria d’aquell moment i oferir avui espais per reflexionar sobre les causes i conseqüències  d’un conflicte que ens ha marcat a tots i a totes.

PROPERES ACTIVITATSdocuBosniaTW

El dijous 17 de juny, a les 20h, es projectarà el documental "L'última cinta des Bòsnia" i es comptarà amb l'assistència del director Albert Solé i la protagonista Sifa Suljic

Clica aquí per reservar les entrades. Són gratuïtes!

ENLLAÇOS RELACIONATS