PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
COOPERACIÓ

Qui som

En la legislatura 2011-2015 l’Ajuntament de Sabadell va crear la Regidoria de Drets Civils i Ciutadania, a partir de les polítiques de joventut, igualtat de gènere, nova ciutadania, cooperació i solidaritat i convivència.

Sabadell és una ciutat de valors, una ciutat compromesa amb els seus ciutadans i ciutadanes que aspira a fer real la dignitat i la qualitat de vida per a tothom sense distinció per motiu d’ètnia, edat, gènere, origen, diversitat sexual, creença o diversitat funcional.

Ha estat sempre una ciutat solidària que ha treballat a favor de la justícia social aquí i a tot el món, i aquesta virtut ha estat present a la nostra ciutat gràcies a les entitats del Consell de Solidaritat i Cooperació,  altres xarxes d’associacions i actors, ciutadans i ciutadanes compromeses.

El Pla Estratègic de Cooperació (2010-2014) estableix determinades polítiques municipals a desenvolupar en aquest marc a fi de reivindicar que la Declaració Universal dels Drets Humans no és aliena a nosaltres, sinó una responsabilitat diària.