PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
           

QUALITAT DE L'AIRE

Xarxa de sensors

imatge sensorsQAS'ha implantat una xarxa de sensors de qualitat de l'aire multiparàmetre que permetrà informar a la població en temps real amb un total de 8 punts de mesura en continu a la ciutat que complementen l'estació oficial de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica de la Generalitat (XVCPA).

Es tractarà d'una xarxa mixta, amb estacions de referència pel contaminant NO2 en carrers estratègics i estacions multiparàmetre [sensors electrònic ] que complementen l'avaluació carrer a carrer de la ciutat.

Es poden consultar les dades en temps real així com fer descàrrega de dades per tipus de contaminant, tipus d'estació i/o períodes temporals específics. Tot aquest conjunt de dades dades suma per obtenir una modelització i/o pronòstic dels nivells de qualtiat de l'aire a la ciutat, amb l'objectiu de poder fer un seguiment acurat dels nivells de qualitat de l'aire. Aquest projecte està cofinançat al 50% amb fons FEDER-EDUSI, corresponents al programa DUSI_Sabadell, OT207.