PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

25
Octubre
2014

L’Ajuntament de Sabadell ofereix una recepció als Castellers de Sabadell per celebrar l’assoliment del castell de nou i el seu 20è aniversari

XXI Diada dels "Saballuts"

La ciutat celebra aquest cap de setmana la XXI Diada del Castellers de Sabadell, un dels actes d’aquesta Diada ha estat la recepció a la colla al Saló de Plens municipal per celebrar l’assoliment del castell de 9 al Concurs de Castells. Es tracta del primer Castell de 9 de la història de la colla, que van assolir al XXVè Concurs de Castells de Tarragona, el passat diumenge 5 d’octubre.

Categories: Cultura i esport, Activitats culturals

23
Octubre
2014

Sabadell commemora el 25è aniversari del Centre per a la Normalització Lingüística

Ahir al vespre, el Centre per a la Normalització Lingüística de Sabadell (CPNL) va commemorar els 25 anys de funcionament amb un acte a l’auditori del carrer de Lacy.

Categories: Cultura i esport, Activitats culturals

22
Octubre
2014

Reconeixement a la trajectòria esportiva del nedador màster Josep Claret

En 20 anys ha batut 20 rècords del món i 41 d’Europa

L’Ajuntament ha acollit aquesta tarda un reconeixement al nedador Josep Claret per la seva brillant trajectòria esportiva, sobre tot vinculada a la natació màsters. Durant la trobada, que ha comptat amb la presència del tinent d’alcalde de Presidència i regidor d’Esports, Josep Ayuso, s’han reconegut les importants fites assolides per Claret, que han inclòs 20 rècords del món i 41 d’Europa. En els 25 anys d’aquest nedador en la categoria màsters, ha nedat més de 600 proves.

Categories: Cultura i esport, Esports

21
Octubre
2014

La 2a Fira Cultural Alternativa arriba a Fira Sabadell per a tot el públic aficionat a les teràpies naturals

La Fira acollirà una zona d’expositors i més de 40 activitats entre el 25 i el 26 d’octubre

La 2a edició de la Fira Cultural Alternativa tindrà lloc els dies 25 i 26 d'octubre a Fira Sabadell (entrada plaça de la Sardana, 7), organitzada per Alfil Events Barcelona. Amb una cinquantena d’expositors aquesta fira  torna a la ciutat amb un nom diferent i amb més novetats per a què el públic assistent pugui descobrir tot l’univers relacionat amb la cultura alternativa. En concret, es presentaran novetats en teràpies naturals, biodansa, fengshui, productes ecològics, ioga, reiki, minerals, massatges terapèutics, coaching i autoajuda. A més, els visitants podran conèixer novetats literàries, música o productes artesanals vinculats a aquestes temàtiques.

Categories: Cultura i esport, Activitats culturals

21
Octubre
2014

L’Ajuntament impulsarà una ordenança municipal que permeti actuar en casos de simbologia nazi o discriminatòria

Tolerància zero davant qualsevol acte o incitació a la discriminació

Davant la inquietud generada els darrers dies per l’exhibició de simbologia nazi en un balcó de la ciutat, avui el tinent d’alcalde de Presidència, Josep Ayuso, ha reafirmat, en nom de l’Ajuntament, “el compromís de Sabadell de tolerància zero amb aquests tipus de situacions, que no tenen cabuda en una societat democràtica. Per això estem utilitzant tots els instruments legals al nostre abast per evitar que es produeixin”.

Categories: Drets Civils i Gènere

<<  1094 1095 1096 1097 1098 [10991100 1101 1102 1103  >>