PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
          

NOTÍCIES

  Ajuntament de Sabadell

 • Renovació del mobiliari urbà de la ciutat

 • Sabadell celebra l'espectacle inaugural de la Capital de la Cultura Catalana 2024

 • Acte d'homenatge a l'atleta sabadellenca Carme Valero

 • Dispositiu Policia Municipal, Mossos d'Esquadra i Policia Nacional

 • Noves millores als ferms i calçades per posar la ciutat al dia

 • Millora d'entorns escolars a Arraona i Gràcia

 • Entorn escolar Joaquim Blume

 • Centre de Serveis Socials Sud

 • Projecte per ampliar l’ús d’aigua regenerada i freàtica a Sabadell

 • Sabadell fa servir aigua regenerada per netejar carrers i regar

 • Nous elements per reduir la velocitat del trànsit a la ciutat

 • Noves actuacions per pacificar i eliminar barreres arquitectòniques a l'entorn de l'escola Xaloc

 • L’Ajuntament de Sabadell i TUS comencen les proves amb un autobús d’hidrogen, zero emissions

 • El programa d’inserció laboral a la zona del Ripoll i al Districte 6 fomenta la inserció laboral

 • La millora de ferms i voreres continua a diversos carrers de la ciutat

 • Visita d'obres a l'ampliació del centre cívic Sant Oleguer

  12
  Juny
  2014

  L’Ajuntament reconeix als alumnes, entitats i professorat del projecte SABA la seva tasca

  El projecte pretén donar a conèixer als alumnes diferents realitats del seu entorn i, alhora, fomentar els drets humans

  Aquesta tarda ha tingut lloc l’acte de reconeixement als alumnes, entitats i professorat del projecte SABA, un programa que proposa integrar l'alumnat en tasques de voluntariat en associacions sense ànim de lucre de diferents àmbits.

  Categories: Voluntariat, Educació, Participació ciutadana

  12
  Juny
  2014

  La Bassa i les piscines municipals obren temporada el 18 de juny

  S’introduirà un sistema que permet als usuaris que comprin l’entrada poder sortir de l’equipament i tornar a entrar el mateix dia.

  La temporada 2014 de la Bassa i les piscines municipals de Sabadell donarà el tret de sortida el proper 18 de juny. D’aquesta manera, i un any més, els sabadellencs i sabadellenques disposaran de propostes per gaudir de l’estiu i del lleure a l’aire lliure, a més de fer exercici. La Bassa obrirà les portes des del 18 de juny i fins al 31 d’agost. Les piscines municipals de Cal Marcet, Ca n’Oriac, Olímpia i Campoamor obriran fins al 5 de setembre.

  Categories: Cultura i esport, Esports

  12
  Juny
  2014

  El tinent d’alcalde i regidor del programa Smart City, Josep Ayuso, posa l’accent en com millorar la gestió dels serveis a la ciutadania en la primera edició del Foro de las Ciudades, que té lloc aquestes dies a Madrid

  Aquesta és la primera edició d’unes jornades que neixen amb la vocació d'esdevenir un espai obert i dinàmic per al debat sobre el futur de les ciutats habitables, on el benestar dels ciutadans ocupa un lloc prioritari en relació a l'ús eficient de els rec

  Sabadell ha participat a la primera jornada del Foro de las Ciudades. Espacios urbanos para el bienestar y la sostenibilidad, que té lloc a Madrid fins demà divendres, 13 de juny, en el marc de la Fira Internacional d’Urbanisme i del Medi Ambient (TECMA). Aquesta és la primera edició d’unes jornades que neixen amb la vocació d'esdevenir un espai obert i dinàmic per al debat sobre el futur de les ciutats habitables, on el benestar dels ciutadans ocupa un lloc prioritari en relació a l'ús eficient de els recursos i les solucions sostenibles.

  Categories: Energia, Economia i treball, Innovació, Transició Ecològica

  11
  Juny
  2014

  Les millores als equipaments esportius, els preparatius per a la temporada d’estiu i l’actualització del Llibre Blanc de l’Esport, entre els temes tractats al Plenari del Consell Municipal de l’Esport

  La tasca per actualitzar el Llibre Blanc de l’Esport va ser un altra de les qüestions que es va posar sobre la taula

  El Centre Cívic de la Creu Alta-Cal Balsach va acollir ahir una nova sessió plenària del Consell Municipal de l’Esport. Durant la trobada, que va comptar amb la presència del tinent d’alcalde i regidor d’Esports i vicepresident del Consell, Josep Ayuso, es van abordar diferents qüestions relacionades amb l’àmbit esportiu a Sabadell. Així, entre altres temes, es va parlar dels projectes que s’estan portant a terme per a la millora dels equipaments esportius i es va donar informació sobre la nova temporada a les piscines municipals, que és a punt de començar. La tasca per actualitzar el Llibre Blanc de l’Esport va ser un altra de les qüestions que es va posar sobre la taula. El Consell Municipal està conformat per representants de l’Ajuntament, districtes, formacions polítiques i de les diferents disciplines esportives amb presència a Sabadell.

  Categories: Cultura i esport, Esports

  11
  Juny
  2014

  L’empresa ABB dóna a la ciutat un total de 9 aparells elèctrics, dels quals 7 s’exposen a Fira Sabadell

  Ahir es va inaugurar aquesta mostra, coincidint amb la presentació del llibre “De La Electricidad, SA a l’ABB. Història i Evolució d’un complex industrial”.

  L’empresa ABB ha donat al Museu d’Història de Sabadell un conjunt de 9 aparells elèctrics, representatius de diferents etapes tecnològiques del segle XX. D’aquests aparells, fabricats per Construcciones Eléctricas de Sabadell i ASEA-CES, se n’exposaran 7, de forma permanent, a les instal·lacions de Fira Sabadell. Ahir  es va inaugurar aquesta mostra, coincidint amb la presentació del llibre “De La Electricidad, SA a l’ABB. Història i Evolució d’un complex industrial”.

  Categories: Cultura i esport, Museus

  <<  1292 1293 1294 1295 1296 [12971298 1299 1300 1301  >>