PLÀNOL DE SABADELL Adreces i telèfons d'emergències FARMÀCIES DE GUÀRDIA RESTRICCIÓ DE TRÀNSIT

CA EN ES
 
COOPERACIÓ

El Mescla’t celebra el 5 d’octubre la 5a edició reivindicant els valors de diversitat i convivència davant qualsevol tipus de discriminació

Dissabte, 5 d’octubre, la plaça del Dr. Robert, el Racó del Campanar i el passeig de la plaça Major s’ompliran de propostes per reivindicar els valors de diversitat i convivència davant del racisme, la xenofòbia, l’homofòbia o qualsevol discriminació. Serà en la 5a edició del MESCLA'T, que comptarà amb la participació d’una seixantena d’entitats i que arriba amb 30 activitats.

Apart de l'activitat principal del 5 d'octubre, se’n portaran a terme activitats la setmana prèvia en diferents espais de la ciutat. A més, el MESCLA'T renova i amplia la zona gastronòmica amb especialitats de diversos països que participen en la jornada. El lema d’aquesta cinquena edició tornarà a ser “Sabadell, compromesa amb el món”.

CARTELL MESCLATUn programa variat amb un objectiu comú

El programa de propostes és ampli i variat, amb l’objectiu comú de sensibilitzar el conjunt de la ciutadania per una igualtat que respecti totes les diferències. Entre les propostes hi ha activitats per a infants i joves i tot tipus de públic, tallers, dansa, músiques tradicionals, jocs, teatre, exposicions, col·loquis, i una mostra d’entitats, etc. Així mateix, el públic podrà degustar plats típics de diferents països en la zona gastronòmica que dissabte, dia 5 s’instal·larà al Racó del Campanar. També destaquen al programa els concerts de cloenda, a càrrec de Sense Filtre Band i Suu.

Organitzen el Mescla’t l’Ajuntament de Sabadell, el Consell de Solidaritat i Cooperació, i les Taules de Gènere, Feminismes i LGTBI, de Nova Ciutadania, de Creences i de Conviccions, del Poble Gitano i Entitats de Joventut. Tot plegat, amb la implicació d’una seixantena d’associacions i el suport de diverses institucions i organismes.

Així mateix, cal destacar la tasca de la Comissió d’Entitats del Mescla’t, integrada per més 15 entitats representants de les diferents taules de treball, en què s’han acordat aspectes relacionats amb l’organització, els objectius de la celebració d’enguany, el lema i les diferents activitats de la jornada.

Programa del Mescla't 2019